Home » » Ξαναγίνεται… ΑΕΚ

Ξαναγίνεται… ΑΕΚ

Written By AEKTV on Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 | 9:04:00 μ.μ.

Διατεθειμένη να μετατρέψει σε παρένθεση την γκέλα με την Ερμιονίδα είναι η ΑΕΚ. Έστω και με τα γνωστά (και αρκετά) προβλήματα, η «Ένωση» θέλει να επιστρέψει στα γκολ και το θέαμα με τον Φωστήρα. Η πρώτη απώλεια με την Ερμιονίδα -και κυρίως η κακή εμφάνιση που τη συνόδευσε- δεν άρεσε στον κόσμο της ΑΕΚ.

Ευτυχώς όμως για ‘κείνη, η «Ένωση» θα ‘χει άμεσα τη δυνατότητα να τη διορθώσει κάπως.

Έχοντας δυο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ μέχρι τη λήξη της χρονιάς, οι «κιτρινόμαυροι» δε σκέφτονται τίποτα λιγότερο απ’ το να την ολοκληρώσουν με νίκες. Και -αρχής γενομένης απ’ την αναμέτρηση με το Φωστήρα- να επιστρέψουν στα γκολ και το καλό θέαμα.

Κάτι που θα επιδιώξουν βέβαια με αρκετές και σημαντικές απουσίες (σ.σ. εκτός ο τραυματίας Μπαρμπόσα και οι ανέτοιμοι Μπακάκης-Ντακόλ), αλλά χωρίς νέα προβλήματα, καθώς η τελευταία προπόνηση της Τρίτης δεν είχε κάποιο απρόοπτο.

Έτσι, η αποστολή που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (18:00) είναι ίδια μ’ αυτή που έχει ήδη ανακοινωθεί και αποτελείται από τους: Ανέστη, Βούρα, Ανάκογλου, Αραβίδη, Γροντή, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μάνταλο, Ντούνη Μ., Πεταυράκη, Πλατέλλα, Ρόβα, Σαρρή, Σβάρνα, Τσεβά, Τζανετόπουλο, Κορδέρο, Φαγιέ, Μπρέσεβιτς και Ζόριτς.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου