Home » » Σάκοτα: «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Σάκοτα: «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Written By AEKTV on Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 | 10:04:00 μ.μ.

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερο μπάσκετ εξέφρασε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη επί του Κολοσσού. Τι είπε για τις φήμες για Παπαμακάριο και για σέντερ.Ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ, ειδικά στην άμυνα, εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη επί του Κολοσσού στο ΟΑΚΑ.

«Πιστεύω πως δίκαια κερδίσαμε, αλλά η διαφορά είναι λίγο μεγαλύτερη βάσει της απόδοσης του Κολοσσού στο πρώτο μέρος. Είμαστε ευχαριστημένοι με την άμυνά μας. Ο Κασελάκης και ο Ουίλιαμσον, όπως και ο Σαρικόπουλος, έκαναν πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Για μας κάθε νίκη μάς δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ελπίζουμε πως θα παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια, γιατί υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ώστε να πάρουμε μια θέση που θα είναι άξια για φέτος», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Όσο για το τι μπορούμε να περιμένουμε ακόμη από την ΑΕΚ, είπε: «Το ταλέντο μας είναι περιορισμένο. Έχουμε έλλειψη στα γκαρντ, αλλά και με τον Νώντα (Παπαντωνίου) ακόμη, θέλουμε έναν παραπάνω γκαρντ για να βελτιώσουμε το παιχνίδι επιθετικά».

Ερωτηθείς αν ισχύουν οι φήμες περί απόκτησης του Μανώλη Παπαμακάριου, απάντησε: «Εγώ δεν ξέρω κάτι. Πρώτη φορά το ακούω». Αναφορικά με την απόκτηση ψηλού, είπε: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είμαστε σε αναζήτηση, αλλά έχουμε δικαίωμα να αλλάξουμε έναν παίκτη και θέλει προσοχή. Δεν πρέπει να το κάνουμε οπωσδήποτε την επόμενη μέρα. Ακόμη κι αν είχαμε χάσει κάποιο από τα τελευταία τρία παιχνίδια δεν νομίζω να άλλαζε κάτι το σκεπτικό».

Ο γιος του, Ντούσαν Σάκοτα, ανέφερε με τη σειρά του: «Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα από το ματς του Κυπέλλου. Έρχονταν από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Άρη, αλλά μπήκαμε με τη σωστή νοοτροπία και αρκετά δυνατά. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα, ειδικά στην άμυνα, και πήραμε τη νίκη. Κοιτάμε μπροστά τώρα, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου