Home » » Αρχίζουν οι… μάχες για τις «Ευρωπαίες»

Αρχίζουν οι… μάχες για τις «Ευρωπαίες»

Written By AEKTV on Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 | 9:19:00 μ.μ.

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Πανναξιακός θα ριχτούν το απόγευμα τις Τετάρτης (12/11) στη μάχη των Ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων για την πρεμιέρα του Τσάλεντζ Καπ. Ευρωπαϊκές μάχες περιλαμβάνει το πρόγραμμα Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Πανναξιακού για το απόγευμα της Τετάρτης (12/11) στην πρεμιέρα του Τζάλεντζ Καπ.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την βελγική Γκεντ στο κλειστό του Ρέντη στις 19.00, επιθυμώντας να κάνουν το βήμα για πρόκριση, αλλά και να επαναφέρουν το κλίμα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Όλοι στεναχωρηθήκαμε αλλά προχωράμε και δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι και έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι», τόνισε ο Γιάννης Νικολάκης και συμπλήρωσε: «Η Γκεντ είναι μία πολύ καλή ομάδα με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα που έχει στο παιχνίδι της. Στο ρόστερ της δεν υπάρχει κάποια σταρ, αλλά στηρίζεται στο ομαδικό παιχνίδι κι εμείς πρέπει να πιέσουμε πολύ στο σερβίς για να χαλάσουμε την υποδοχή της. Θέλουμε φέτος να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην Ευρώπη και πιστεύω ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

Παιχνίδι με ιστορία
Ιστορικής σημασίας μάχη θα δώσει ο Πανναξιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Μινσχάσκα στη Λευκορωσία, στον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας του.

Η ομάδα της Νάξου ξεκινάει για πρώτη φορά τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, με την εντυπωσιακή αρχή που έκανε στο πρωτάθλημα (τέσσερις νίκες σε πέντε ματς) να είναι ο καλύτερος οιωνός για καλό ξεκίνημα και στην Ευρώπη. Στα αρνητικά συμπεριλαμβάνεται μόνο ο τραυματισμός της Αφροδίτης Λαδένη, η οποία δεν ταξίδεψε στο Μινσκ, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον ΟΠΕΡ.

«Για τον σύλλογο είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία απολαμβάνουμε όλοι. Υπάρχει και άγχος αλλά και ενθουσιασμός. Το άγχος έχει να κάνει με το άγνωστο του αντιπάλου αλλά και της όλης διαδικασίας, ενώ ο ενθουσιασμός έχει να κάνει με το ότι όλα τα κορίτσια αλλά και το προπονητικό τιμ θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το όνομα του συλλόγου και στην Ευρώπη. Για κάποια κορίτσια είναι η πρώτη τους εμπειρία σε Ευρωπαϊκό ματς και ελπίζουμε ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο», τόνισε η ακραία του Πανναξιακού Σία Τοτσίδου.

Κόντρα στις Βόσνιες οι ΑΕΚ
Με το «θρίλερ» για το γήπεδο να έχει λυθεί η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στις 20.30 στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας την Γέντιτσβο Μπρίτσκο από την Βοσνία.

«Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από την αντίπαλο μας, η οποία δεν έχει ξένες αθλήτριες στο ρόστερ της αλλά σίγουρα θέλει προσοχή. Κάθε Ευρωπαϊκό ματς είναι μια γιορτή και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας», τόνισε ο Μανώλης Ρουμελιώτης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, να ευχαριστηθούμε το μαρς και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουμε και αν έχουμε το προβάδισμα».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου