Home » » Έφυγαν τρεις απ’ την ΑΕΚ

Έφυγαν τρεις απ’ την ΑΕΚ

Written By AEKTV on Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 | 9:03:00 μ.μ.

Παρελθόν απ’ το Ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ αποτελούν οι Γιάννης Μαντέκας, Γιάννης Γεωργιάδης και Θάνος Παπαδημητρίου. Ψάχνει τους αντικαταστάτες η ομάδα του Χόρχε Ελγκέτα      
Πρόβλημα ξέσπασε στην ΑΕΚ, που θα αναγκαστεί να ψάξει τους αντικαταστάτες των Μαντέκα, Γεωργιάδη και Παπαδημητρίου μια βδομάδα περίπου πλην την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Οι τρεις αθλητές έλυσαν την συνεργασία τους με το σύνολο του Χόρχε Ελγκέτα, για διαφορετικούς λόγους.

Η επιλογή του Γιάννη Μαντέκα προέκυψε από αγωνιστικούς λόγους -συνέβαλλε και η μικρή συμμετοχή του στα φιλικά προετοιμασίας- με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Γιάννης Γεωργιάδης και Θάνος Παπαδημητρίου αποχώρησαν για λόγους προσαρμογής και οικονομικούς λόγους αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η διοίκηση του Τ.Α.Α ΑΕΚ ευχαριστεί τους αθλητές Γιάννη Μαντέκα, Θάνο Παπαδημητρίου και Γιάννη Γεωργιάδη για τις υπηρεσίες τους προς την ομάδα και τους εύχεται «καλή επιτυχία» στα επόμενα βήματα της καριέρας τους.

Επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή, Χόρχε Ελγκέτα ήταν να αποτελέσουν μέρος της καινούργιας προσπάθειας της ΑΕΚ για την κατάκτηση υψηλότερων στόχων. Όμως για διαφορετικό λόγο ο καθένας οι τρεις αθλητές επέλεξαν τον δρόμο της αποχώρησης.

Στην περίπτωση του αρχηγού, Γιάννη Μαντέκα «μέτρησαν» λόγοι αγωνιστικοί, ενώ στην περίπτωση των νεοφερμένων, Γιάννη Γεωργιάδη και Θάνου Παπαδημητρίου, λόγοι, «προσαρμογής» στην περίπτωση του πρώτου, και διαφωνίας στον τρόπο καταβολής των αποδοχών στην περίπτωση του δεύτερου.

Η διοίκηση του ΤΑΑ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση των αντικαταστατών των τριών αθλητών προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδας μέχρι τις 15 Οκτωβρίου που λήγει η μεταγραφική περίοδος
».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου