Home » » Ξέρει για Μάκο-ΑΕΚ η Ανόρθωση

Ξέρει για Μάκο-ΑΕΚ η Ανόρθωση

Written By AEKTV on Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 | 9:59:00 μ.μ.

Ενήμερη για τον ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γρηγόρη Μάκο είναι η Ανόρθωση, καθώς υπήρξε συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη. Θετικός εμφανίζεται ο κυπριακός σύλλογος στο να τον παραχωρήσει.«Φουντώνουν» οι φήμες ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Ανόρθωση ο Γρηγόρης Μάκος, ενώ έχει δείξει ενδιαφέρον η ΑΕΚ, της οποίας τη φανέλα φόρεσε από το 2009 έως το 2012.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡFM Κύπρου υπήρξε συνάντηση με τον μάνατζερ του, που διαμήνυσε ότι θέλει τον παίκτη του η Ένωση. Δεν πρόκειται για κάτι προχωρημένο, αλλά ο σύλλογος από την Αμμόχωστο δε εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Μάκο. Αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Πάντως, η Ανόρθωση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 27χρονο χαφ, ώστε να του ρίξει τις οικονομικές απολαβές, καθώς θεωρούνται υψηλές για τωρινά δεδομένα της ομάδας και εφόσον δεν τα βρουν, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Μάλιστα, ο Μάκος είχε δηλώσει πως θα ήταν θετικός στο να αγωνιστεί στη Football League.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι συμφώνησε με τον OTE TV για τα επόμενα φιλικά της.

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον σταθμό OTE TV για τη μετάδοση όλων των εντός έδρας φιλικών αναμετρήσεων της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

To έως τώρα διαμορφωμένο πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει:

AEK – ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ 13.08.2014 ( Αθλητικό κέντρο προετοιμασίας στο Πήλιο, κεκλεισμένων των θυρών)

AEK – ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 20.08.2014 ( Αθλητικό κέντρο προετοιμασίας στο Πήλιο, κεκλεισμένων των θυρών)

AEK – ΛΑΡΙΣΑ 23.08.2014 (ΟΑΚΑ, 21:00)

Παράλληλα ο ΟΤΕ TV απέκτησε και το δικαίωμα τηλεοπτικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων για το φετινό Πρωτάθλημα της ομάδας μας των U-20.

O τελικός αριθμός των αγώνων που θα μεταδοθούν υπόκειται στον ευρύτερο σχεδιασμό του καναλιού
».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου