Home » » Άρχισε η… κούραση στην ΑΕΚ

Άρχισε η… κούραση στην ΑΕΚ

Written By AEKTV on Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 | 4:00:00 μ.μ.

Με αρκετό… ιδρώτα συνεχίζεται η προετοιμασία της αντρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ στην Πορταριά, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασία της. Στην Αθήνα τα πρώτα φιλικά. Ξεκίνησε η κούραση στην ΑΕΚ, η οποία πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πορταριά.

Το αντρικό τμήμα βόλεϊ των «κιτρινόμαυρων» έχει φτάσει από το Σάββατο στο Πήλιο και προετοιμάζεται πυρετωδώς ενόψει της νέας περιόδου, με προπονήσεις πρωί και απόγευμα.

Το πρόγραμμα για τους παίκτες του Χόρχε Ελγκέτα περιλαμβάνει τρέξιμο, βάρη και γυμναστική το πρωί, ενώ το απόγευμα πιάνουν μπάλα.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση της προετοιμασία, τονίζοντας: «Υπάρχει κούραση αλλά και μεγάλη διάθεση από τους παίκτες για δουλειά. Ξεκινήσαμε με όρεξη, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα επιστρέψουν μετά από δύο εβδομάδες στην Αθήνα, ενώ το πρώτο φιλικό της σεζόν θα γίνει μετά την επιστροφή τους.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου