Home » » Το μήνυμα του Δέλλα

Το μήνυμα του Δέλλα

Written By AEKTV on Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 | 9:32:00 μ.μ.

Χαμηλά κρατάει τον πήχη ο Τραϊανός Δέλλας μετά το φιλικό με την Ξάνθη. Ο προπονητής της ΑΕΚ εξέφρασε την ικανοποίησή του προς τους «κιτρινόμαυρους» και τους προέτρεψε να 'χουν κλειστά τα αυτιά τους!Όπως και μετά τα «αποκαλυπτήρια» επί της Ξάνθης, έτσι και στη σημερινή προπόνηση, ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό ενόψει της νέας χρονιάς.

Σε ομιλία του προς τους κιτρινομαύρους, ο «Τράι» θέλησε, βέβαια, να τους προσγειώσει, να τους στείλει το... μήνυμα πως η δουλειά μόλις άρχισε και τους προέτρεψε να μην δίνουν ιδιαίτερη βάση στις κριτικές (καλές και μη) που ακούγονται!

«Η εικόνα μας ήταν καλή, παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας μας. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε ομάδα μέσα στο γήπεδο. Καλύπταμε σωστά τους χώρους, δεν αφήναμε κενά. Οι γραμμές μας ήταν κοντά. Φυσικά, έχουμε πολλή δουλειά ακόμη μπροστά μας για να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει και αμυντικά και κυρίως μεσοεπιθετικά και στην κυκλοφορία της μπάλας. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά που κάνουμε. Γι' αυτό μην ακούτε και μη διαβάζετε τίποτα. Ούτε τις καλές κριτικές ούτε τις κακές. Να κοιτάμε τη δουλειά μας, το πρώτο φιλικό ήταν», είπε σχετικά ο Δέλλας πριν τη σημερινή προπόνηση της «Ένωσης».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου