Home » » «Μέλος της αναγέννησης της ΑΕΚ»!

«Μέλος της αναγέννησης της ΑΕΚ»!

Written By AEKTV on Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 | 5:46:00 μ.μ.

Θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Αντραζ Κιρμ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη SportDay. «Αλμυρός» ο Σοζέι Μασούντ, με την «Ένωση» να είναι μια… ανάσα από τον Τζεμπούρ.Ο Αντραζ Κιρμ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ και αποτελεί εισήγηση του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο 29χρονος αριστερός εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος από την Γκρόνιγκεν και πλέον ψάχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει στη SportDay τις επαφές με την «Ένωση».

«Υπάρχουν επαφές με την ΑΕΚ, αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω περισσότερα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο με τόσο πολύ κόσμο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να συμμετάσχω και εγώ στην επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία και να γίνω μέλος της αναγέννησής της», τόνισε ο Σλοβένος άσος και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως η Ελλάδα είναι μία χώρα που το ποδόσφαιρό της μου ταιριάζει και θα μπορούσα να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της».

Πάντως, στον «Δικέφαλο» φέρονται να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για το αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει ενημερώσει τους Μπάγεβιτς και Δέλλα για έναν παίκτη από την Ισπανία. Όπως γράφει η SportDay, συγκεκριμένος παίκτης είναι «Νο1» στη σχετική λίστα, αλλά η υπόθεσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Όσον αφορά τον Σοζέι Μασούντ, ο Μιλοβάνοβιτς επικοινώνησε με τον Ιρανό ποδοσφαιριστή και ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα με λιγότερα από 400.000 ευρώ για κάθε έτος συμβολαίου. Τα χρήματα αυτά κρίνονται… απαγορευτικά για την ΑΕΚ της Football League, για τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή και ως εκ τούτου, η περίπτωση του Ιρανού θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη.

Για τον Κάρλο Κάλβο της Skoda Ξάνθης δεν έχει αποσυρθεί το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου», αλλά θα γίνει κίνηση μόνο αν δεν προχωρήσει κάποια από τις εισηγήσεις του Μιλοβάνοβιτς.

Τέλος, ο Ράφικ Τζεμπούρ ταξίδεψε στην Αγγλία για να συζητήσει από κοντά με τη διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ και να δώσει οριστική λύση στην υπόθεση του συμβολαίου του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, σκοπός του ταξιδιού είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα με την ελευθέρας του, ακόμα και αν χρειαστεί να βάλει νερό στο κρασί του και να λάβει πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που θα μπορούσε να εξασφαλίσει, αν δεν υπήρχε το ενδιαφέρον-πίεση της ΑΕΚ.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου