Home » » Πήρε και… ανανέωσε η ΑΕΚ

Πήρε και… ανανέωσε η ΑΕΚ

Written By AEKTV on Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 | 4:49:00 μ.μ.

Δυναμική συνεχίζεται η ενίσχυση του ΤΑΑ ΑΕΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Παπαδημητρίου απ’ το Φοίνικα Σύρου και ανανέωσε τη συνεργασία με τον Κόνραντ Γκούζντα.Ενίσχυση με εμπειρία στο λίμπερο ανακοίνωσε το ΤΑΑ ΑΕΚ, με την απόκτηση του Θανάση Παπαδημητρίου.

Πρόκειται για την τρίτη μεταγραφή των «κιτρινόμαυρων», μετά τους Γεωργιάδη και Κρνιτς.

Ο Παπαδημητρίου την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Φοίνικα Σύρου, μετά από τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Απόλλωνα Καλαμαρίας, Νίκη Αιγινίου, Αρχέλαο Κατερίνης, ΜΓΣΑΕ Κατερίνης και Αρχέλαο Κατερίνης.

«Το Τ.Α.Α ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 31χρονο λίμπερο Θανάση Παπαδημητρίου, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Φοίνικα Σύρου»

Πέρα απ’ αυτό, η ΑΕΚ ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κόνραντ Γκούζντα.

Ο 23χρονος λίμπερο συμφώνησε σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και για τον επόμενο χρόνο.

«Το Τ.Α.Α AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ανανέωσε τη συνεργασία του γι άλλον ένα χρόνο με τον 23χρονο λίμπερο, Κόνραντ Γκούζντα. Ο Γκούζντα, ο οποίος προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα μας κι αναδείχθηκε καλύτερος λίμπερο του Φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ, βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά την επέμβαση που πραγματοποίησε τον περασμένο μήνα στον ώμο και οι γιατροί εμφανίζονται πολύ αισιόδοξοι από την πορεία της κατάστασής του».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου