Home » » Έριξε την ΑΕΚ απ' τον θρόνο!

Έριξε την ΑΕΚ απ' τον θρόνο!

Written By AEKTV on Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 | 12:08:00 π.μ.

Με ψυχή πρωταθλητή στη Νέα Ιωνία ο Διομήδης έκανε το μπρέικ (25-27) στην έδρα της ΑΕΚ την έριξε απ’ την κορυφή και κατέκτησε το… πολύπαθο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ δύο χρόνια μετά την πρώτη του φορά Το πρωτάθλημα επέστρεψε στο Άργος! Ο Διομήδης «σκότωσε» την ΑΕΚ στην έδρα της, πήρε το αίμα του πίσω για το περσινό χαμένο πρωτάθλημα και πανηγύρισε τον τίτλο της Α1 χάντμπολ ανδρών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών -λόγω της τιμωρίας των «κιτρινόμαυρων», μετά τα όσα έγιναν στο κλειστό της Κυψέλης- και είκοσι μέρες περίπου μετά απ’ το ματς της 20ης Μαΐου που αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων, οι δύο ομάδες προσέφεραν φοβερό θέαμα σε ένα ματς που κράτησε την αγωνία μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΚ έμεινε αρκετά μακριά απ’ τον καλό της εαυτό και με αρκετά μειωμένη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο -που έδωσε την ευκαιρία στο Διομήδη να προηγηθεί μέχρι και με τέσσερα τέρματα- δεν «άγγιξε» το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ.

Από την άλλη, ο Διομήδης, με κορυφαίο τον Χάρη Μάλλιο που σκόραρε ακατάπαυστα και σημαντικές αποκρούσεις του Χριστόφορου Νούγκοβιτς σε κρίσιμα σημεία του ματς, κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας του και επέστρεψε στην κορυφή της Α1 χάντμπολ δύο χρόνια μετά την παρθενική του κατάκτηση του τίτλου.

Αρκετά παράπονα απ' τη διαιτησία είχαν οι «κιτρινόμαυροι», ενώ άναψαν τα αίματα αμέσως μετά τη λήξη του ματς, με τους παίκτες να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους στους διαιτητές και στον πρόεδρο της ΟΧΕ, Παντελή Χατζηιωάννου.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου