Home » » ΑΕΚ για... πάρτι

ΑΕΚ για... πάρτι

Written By AEKTV on Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 | 10:42:00 μ.μ.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της, η ΑΕΚ θέλει μπροστά στον κόσμο της να προσφέρει πλούσιο θέαμα κόντρα στο Αιγάλεω. Χωρίς Τσιρίλο, Πόποβιτς, μέσα ο Θαναηλάκης!Πέραν της ανόδου, η ΑΕΚ απ’ την αρχή της σεζόν είχε ως στόχο να προσφέρει θέαμα. Και κάτι ανάλογο καλείται να κάνει και την Κυριακή απέναντι στο Αιγάλεω, έχοντας ήδη εξασφαλίσει μαθηματικά την παρουσία της στη Football League της επόμενης σεζόν.

Ο Τραϊανός Δέλλας σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κάποια νέα πρόσωπα, προκειμένου να δώσει ευκαιρίες στα εναπομείναντα παιχνίδια. Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, οι Πόποβιτς και Τσιρίλο έμειναν εκτός αποστολής, αφού η τετράδα των ξένων ήταν καπαρωμένη (απ’ τους Μούργκα, Ράμα, Κορδέλο, Ντακόλ).

Κι ένα δείγμα του ότι ο «Κολοσσός» θέλει να δώσει ευκαιρίες, αποδεικνύεται και απ’ την παρουσία του Θαναηλάκη στην λίστα των «εκλεκτών». Όσον αφορά τον Γροντή, που χθες ανησύχησε το επιτελείο της «Ένωσης», εγκαταλείποντας την προπόνηση, είναι μια χαρά και συμπεριλήφθηκε εξίσου στην αποστολή (απ’ την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Πεταυράκης).

Αναλυτικά: Βούρας, Ντούνης, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Αργυρίου, Θαναηλάκης, Κορδέρο, Ντακόλ, Κέζος, Πλατέλλας, Παληαρούτας, Σταθάκης, Τσουκαλάς, Ράμα, Μούργκα, Ρόβας, Τσούπρος, Τσουμάγκας και Τζανετόπουλος.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου