Home » » Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ…

Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ…

Written By AEKTV on Κυριακή 27 Απριλίου 2014 | 12:16:00 μ.μ.

Η ήττα στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας απ’ τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών έχει «πληγώσει» την ΑΕΚ που θα επιδιώξει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση με νίκη στου Ρέντη.Να ξεπεράσει την απογοήτευση από την ήττα στο γήπεδό της και να επαναφέρει τη σειρά των τελικών της Α1 γυναικών στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλει η ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυρες» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά το «σπάσιμο» της έδρας τους απ’ τον Ολυμπιακό που έκανε το 2-1 στη σειρά στην έδρα τους και θέλουν μόνο νίκη, ώστε να κριθεί ο τίτλος στο «σπίτι» τους.

«Πάμε για μια ακόμη μάχη, θέλοντας να δείξουμε και να παίξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε…», ήταν τα λόγια του Μανώλη Ρουμελιώτη στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ. «Τα δύο τελευταία ματς δεν ήταν καλά για μας και στην εξέλιξη τους ήταν σίγουρα καθοριστική η δική μας απόδοση. Θέλω να πιστεύω ότι αν εμείς παίξουμε όπως πρέπει θα είμαστε οι νικητές…», είπε ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια τόνισε:

«Πιστεύω ότι θα λειτουργήσει θετικά η πίεση αφού παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Απ’ αυτά που βλέπω στο γήπεδο και από τις συζητήσεις που κάναμε στο εσωτερικό της ομάδας, εισπράττω ότι όλη η ομάδα θέλει να διεκδικήσει τη νίκη επί ίσοις όροις και να φέρουμε τη σειρά ξανά στη Φιλαδέλφεια».

Όσον αφορά το τι έχει κάνει τη διαφορά στα τελευταία παιχνίδια ο προπονητής της Ένωσης είπε: «Ο Ολυμπιακός παρόλο που κι αυτός δε έχει πιάσει υψηλά στάνταρντ απόδοσης είχε αγωνιστική πειθαρχία κάτι που έλειψε από εμάς και σίγουρα η άσχημη εμφάνιση οφείλεται σ’ αυτό. Δηλαδή στο ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό και πειθαρχία παρόλο που δεν πήγαινε το παιχνίδι καλά να εφαρμόσουμε αυτά που είχαμε πει μέχρι τέλους…»
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου