Home » , » Τζιμπούρ και Σκόκο!

Τζιμπούρ και Σκόκο!

Written By AEKTV on Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 | 3:01:00 μ.μ.

"Μπαμ" και "μπουμ"! Πώς γίνεται να γυρίσουν στην Ελλάδα οι δύο παικταράδες και για ποια ομάδα; Η πρόταση που έγινε κι αυτή που ...μπορεί να γίνει!
Σίγουρη θεωρούν τα Μέσα στην Αλγερία την επιστροφή του Τζιμπούρ στην Ελλάδα.
Στην πατρίδα του Τρομοκράτη γράφουν για το -γνωστό εδώ και πολύ καιρό- ενδιαφέρον της Ένωσης, ενώ πρόσφατα έμπλεξαν στο παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ.
"θέμα Τζιμπούρ" για τον Δικέφαλο του Βορρά δεν παίζει και ότι το "φλερτ" για τον Αλγερινό έχει τελειώσει από πέρυσι το καλοκαίρι με εντολή Ιβάν Σαββίδη.
Δεν συμβαίνει το ίδιο, φυσικά, με την ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή για να τον πείσει να επιστρέψει στην ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια.
Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να κάνουν μια "γερή" μεταγραφή για να "φτιάξουν" τον κόσμο και να στείλουν "μήνυμα" στους αντιπάλους τους για τη δυναμική επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο η περίπτωση του Τζιμπούρ είναι εξαιρετικά δύσκολη. Για δύο λόγους... 
Πρώτον, ο Αλγερινός άσος δεν "ψήνεται" να παίξει μπάλα στη Football League γιατί το θεωρεί πισωγύρισμα στην καριέρα του και δεύτερον, η ΑΕΚ αδυνατεί να καλύψει το συμβόλαιό του. Ο Τρομοκράτης ζητάει ακατέβατα 800.000 χιλιάρικα και η Ένωση δεν τα δίνει.
Το σενάριο, πάντως, η ΑΕΚ να "κλείσει" από το καλοκαίρι τον Τζιμπούρ για την επόμενη χρονιά (που ευελπιστεί ότι θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα) όπως έκανε και φέτος με "δυνατές" μεταγραφές από τη μεγάλη κατηγορία για τη Football League, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.
Αυτά είναι τα δεδομένα στην παρούσα φάση για τον Τζιμπούρ που μόνο εύκολη δεν κάνουν, φυσικά, την επιστροφή του στην Ελλάδα, όπως γράφεται στον Τύπο, αφού και ο Ολυμπιακός, που μπορεί να τον ικανοποιήσει οικονομικά, δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του, μετά το επεισοδιακό διαζύγιο.
Τις πιθανότητές του, πάντως, να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, μπορεί να παίξει ένας παλιός συμπαίκτης του Τζιμπούρ στην ΑΕΚ, ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός, που έκανε πράγματα και θαύματα στην πατρίδα του, γύρισε τον Γενάρη στην Ευρώπη για να φορέσει τη φανέλα της Σάντερλαντ, η οποία δαπάνησε 3 εκατομμύρια λίρες για να τον αγοράσει από την Ιντερνασιονάλ.
Η αγγλική ομάδα, όμως, πάει φουλ για υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία και είναι πιθανό το καλοκαίρι να βγάλει τον Αργεντινό άσο στο σφυρί, αφού και ο ίδιος θα επιδιώξει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Το όνομα του Σκόκο υπάρχει πάντα στα υπόψιν του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί ξανά το ενδιαφέρον που τα προηγούμενα χρόνια δεδομένα υπήρξε -έστω και σε θεωρητικό επίπεδο.
Ο Αργεντινός είναι ποδοσφαιριστής που 1) ξέρει την ελληνική πραγματικότητα 2) έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά και 3) μπορεί να κάνει το "γκελ" στον κόσμοΌλα τα προηγούμενα μπορεί να παίξουν το ρόλο τους και να αναγκάσουν τους Ερυθρόλευκους να δουν και πάλι "ζεστά" την περίπτωση Σκόκο το καλοκαίρι.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου