Home » » Τέσσερις συν ένας σέντερ φορ για ΑΕΚ

Τέσσερις συν ένας σέντερ φορ για ΑΕΚ

Written By AEKTV on Σάββατο 5 Απριλίου 2014 | 4:22:00 μ.μ.

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να αποκτήσει έναν σέντερ φορ ποιότητας και εξετάζει τέσσερις περιπτώσεις παικτών της Σούπερ Λίγκας και κάποιον… πρώην. Οι σκέψεις Δέλλα εν όψει ΠΑΟ Κρουσσώνα.Η παραμονή του Ιβάν Μπρέσεβιτς είναι δεδομένη, η απόκτηση του Χρήστου Αραβίδη επίσης και η παραμονή του Άλεξ Ντακόλ πιθανή, ωστόσο η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών και έχουν ξεχωρίσει τέσσερις φορ από τη Σούπερ Λίγκα. Πρόκειται για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο του Ατρομήτου, τον Βαγγέλη Μάντζιο του Λεβαδειακού, τον Αντώνη Πετρόπουλο του Απόλλωνα Σμύρνης και τον Θανάση Παπάζογλου του ΟΦΗ. Με εξαίρεση τον πρώτο, που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, οι τρεις υπόλοιποι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ έχει στα υπόψη και τον Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός φορ υπέγραψε το Γενάρη συμβόλαιο δυόμισι ετών στη Νότιγχαμ, αλλά έχει μόλις οκτώ συμμετοχές και ούτε καν 300 λεπτά συνολικά με την ομάδα της Championship. Εφόσον αποχωρήσει δεν είναι καθόλου απίθανο η «Ένωση» να τον προσεγγίσει για να τον ξανακάνει δικό της.

Αλλαγές από Δέλλα

Σε αλλαγές προσανατολίζεται ο Τραϊανός Δέλλας για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα τη Δευτέρα στο Παγκρήτιο. Όλα δείχνουν πως ο Ράμα θα παίξει από την αρχή πίσω από τον Ντακόλ, αφού ο Ανάκογλου θα οπισθοχωρήσει (ελλείψει Ρόβα) για να γίνει το δεύτερο κεντρικό χαφ δίπλα στον Κορδέρο. Ο Πλατέλλας που ξεπέρασε την ίωση θα παίξει αυτή τη φορά από την αρχή, ενώ ο Πόποβιτς αναμένεται να κερδίσει τη θέση του αριστερού εξτρέμ από τον Γροντή. Δεδομένου ότι έτσι καλύπτονται οι θέσεις ξένων, ο Τσιρίλο θα μείνει ξανά στον πάγκο με τους Σταθάκη-Τζανετόπουλο να είναι ξανά το δίδυμο των στόπερ, ενώ υπάρχουν σκέψεις να παίξει από την αρχή ο Τσουμάγκας σαν αριστερό μπακ.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου