Home » » Νυστέρι για Μπρέσεβιτς!

Νυστέρι για Μπρέσεβιτς!

Written By AEKTV on Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 | 3:47:00 μ.μ.

Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί ο Ιβάν Μπρέσεβιτς για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Σε 3-4 εβδομάδες η επιστροφή του στη δράση.Δραστική λύση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του Ιβάν Μπρέσεβιτς επέλεξαν στην ΑΕΚ. Βλέποντας πως οι ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο δεν υποχωρούν, αποφασίστηκε ο Κροάτης φορ να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση την Πέμπτη. Η επέμβαση θα γίνει στο Ιατρικό Κέντρο και ο παίκτης αναμένεται να λείψει από τα γήπεδα για 3-4 εβδομάδες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Νίκος Αργυρίου, Βασίλης Τσεβάς και Λάμπρος Θαναηλάκης, πράγμα που σημαίνει πως μοναδικός διαθέσιμος φορ είναι ο Αλεσάντρε Ντακόλ. Στο μεταξύ, ο Φώτης Κέζος δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση λόγω μιας ενόχλησης στο γαστροκνήμιο και αύριο θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στις 15.00 και ακολούθως όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα γευματίσουν μαζί. Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη αγωνιστική υπάρχει ρεπό για την «Ένωση» στη Γ’ Εθνική και οι παίκτες θα έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου