Home » » Άλλο σβέρκο η ΑΕΚ από ΠΑΟ, Ολυμπιακό!

Άλλο σβέρκο η ΑΕΚ από ΠΑΟ, Ολυμπιακό!

Written By AEKTV on Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 | 2:53:00 μ.μ.

Στη Β΄ Εθνική να δεις τι θα πάθει η ΑΕΚ... Γιατί ΑΕΚ είναι, όχι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός... Ο Αποδυτηριάκιας για τη "φάπα" από κάποια Θύελλα Ραφήνας...Έχασε η ΑΕΚ από κάποια Θύελλα Ραφήνας. Η γνωστή ΑΕΚ με την κιτρινόμαυρη φανέλλα και τον δικέφαλο αετό. Άργησε, εδώ που τα λέμε, να πέσει η πρώτη φάπα στα αυτιά. Στο φινάλε, δεν είναι η πρώτη φορά που η αεκάρα χάνει από αντίπαλο γάμα εθνικής. Έχει ξανασυμβεί, μάλιστα τότε ήταν δυο φορές χειρώτερο το εμβόλιο.

Δυο φορές; Πρώτον, διότι η ΑΕΚ ήταν, τότε ομάδα Α΄ εθνικής και, δεύτερον, είχε αποκλειστεί στο κύπελλο Ελλάδος, από τη Λαμία.

Καμμία έκπληξη, λοιπόν, που η ΑΕΚ μόνον με το σήμα της, μόνο με τη φανέλλα της, και το μπούγιο της ξεχωρίζει σε πρωτάθλημα δύο κατηγορίες κάτω. ΑΕΚ είναι, όχι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Δηλαδή;

ΑΕΚ, ρε παιδί μου, μαλακό μέταλλο. Δεν θα ζοριστεί να σου δώσει σβέρκο. Θα τις αρπάξει και από αντίπαλο κατώτερο, κοινωνικά και οικονομικά.

Στη Β΄ εθνική να δεις τι θα πάθει η ΑΕΚ, αν συνεχίσει τον περίπατο στα στενά χωρίς μεταλλικές σκελέες. Μην παραγνωρίζουμε ότι στην Β΄ εθνική κυκλοφορούν αλανιάρηδες πρόεδροι με δίπλωμα. Και ανοιχτοί σε κάθε είδους νταραβέρι. Είναι για τέτοια η ΑΕΚ που στόχο είχε μόνον να περάσει με σιδερωμένο σορτσάκι από γάμα και βήτα εθνική;

Έτσι που λες. Αν ήταν στη θέση της ΑΕK ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα έβλεπες οδοστρωτήρα σε κάθε γήπεδο. Και τα σκυλιά δεμένα. Η ΑΕΚ έχει βέβαια το μύθο της, έχει και τον ψυχισμό της. Αν ψάξεις τις ρίζες της Ιστορίας θα συμφωνήσεις μαζύ μου γιατί υπάρχει αυτή η "ιδιαιτερότητα" της ΑΕΚ σε σύγκριση με τη φυσιογνωμία του Παναθηναϊκού, που κτίστηκε πριν από τον πέλεμο, και του Ολυμπιακού που διαμορφώθηκε στη γκραν σουξε δεκαετία του ΄50.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου