Home » » Ο Κανάκης έφερε στην ΑΕΚ το νέο Κανάκη!

Ο Κανάκης έφερε στην ΑΕΚ το νέο Κανάκη!

Written By AEKTV on Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 | 1:15:00 μ.μ.

Ο Θρυλικός Γιάννης Κανάκης ψάχνει τον αντικαταστάτη του! Και τον έχει βρει…

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον πιο γλυκό και ρομαντικό τρόπο.Ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που φόρεσε και δόξασε την φανέλα της ΑΕΚ, έχει έτοιμο ένα ταλέντο που αναμένεται να γράψει ιστορία στην Ένωση. Είναι μόλις 15 χρονών. Παίζει στην ΑΕΚ Καβάλας ομάδα από την οποία μεταγράφηκε στην ΑΕΚ και ο αξεπέραστος κυρ Γιάννης. Λέγεται Πρόδρομος Αθανασιάδης και αγωνίζεται σε θέση σέντερ φορ. Οι ειδικοί μιλούν για ένα μοναδικό ακατέργαστο ταλέντο που με την ανάλογη εξέλιξη μπορεί να αφήσει εποχή. Σαν τον κυρ Γιάννη.Ο μικρός ήρθε για να δοκιμαστεί στην ΑΕΚ μετά από μεσολάβηση του Γιάννη Κανάκη, αλλά και του προσωπικού του φίλου και προέδρου επί 40 χρόνια του ΣΦ ΑΕΚ Ηλιούπολης, Επαμεινώνδα Καλλιγέρη (φωτογραφία) ο οποίος είναι και επίτιμος πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας.
Μαζί με τον Πρόδρομο Αθανασιάδη κατέβηκε στην Αθήνα για να δοκιμαστεί από την ΑΕΚ και ο δίδυμος αδερφός του Δημήτρης Αθανασιάδης ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, σε θέση σέντερ μπακ. Τους δυο παίκτες της ΑΕΚ Καβάλας συνόδευσε ο σημερινός πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Πρασίνης ο οποίος είναι κατακίτρινος σε συναισθήματα όπως όλοι οι άνθρωποι της ιστορικής ΑΕΚ Καβάλας.
1510861_188935017978275_1875812085_n (1)Στην φωτογραφία ο Γιάννης Κανάκης με την γνωστή στα κιτρινόμαυρα στέκια, κόρη του Επαμεινώνδα Καλλιγέρη, Στέλλα. Αρρωστάκι από τα λίγα…
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου