Home » , » «Θα έρχονται από το εξωτερικό να χαζεύουν το γήπεδο της ΑΕΚ»!

«Θα έρχονται από το εξωτερικό να χαζεύουν το γήπεδο της ΑΕΚ»!

Written By AEKTV on Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 | 8:39:00 μ.μ.

Ο υποψήφιος με το ενωτικό ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου-Αλεξίου αποκαλύπτει το πλάνο του Μελισσανίδη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
Ο Κώστας Μάρκου μετέχει στο ενωτικό ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου-Αλεξίου που στηρίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και αξίζει να αναφέρουμε πως είναι εκ των ελαχίστων προσώπων που αποτελεί προσωπική επιλογή του Τίγρη για την επόμενη μέρα της Ερασιτεχνικής. Ο κ. Μάρκου διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πανίσχυρο επιχειρηματία, από την εποχή που ο Μελισσανίδης ήταν πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και είναι άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του εν δυνάμει αφεντικού της ΑΕΚ. Ο κ. Μάρκου είναι επί χρόνια χορηγός του τμήματος παλαιμάχων, ενώ κατά καιρούς έχει ενισχύσει με προσωπικά του χρήματα και πολλά τμήματα της Ένωσης, καθώς έβρισκε για μια περίοδο σπίτια στους παίκτες της ΑΕΚ στην περιοχή των Βριλησσίων, πληρώνοντας ο ίδιος τα ενοίκια, προκειμένου να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την στέγαση των αθλητών της ομάδας.
Μιλώντας στο aek365 εμφανίστηκε αισιόδοξος και σίγουρος για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, καθώς όπως είπε η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη το εγγυάται αυτό και οι ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί, που ένας άνθρωπος με την οικονομική επιφάνεια αλλά και τις ποδοσφαιρικές γνώσεις του Τίγρη αναλαμβάνει τα ηνία του Δικεφάλου. Παράλληλα, ο κ. Μάρκου αποκάλυψε τι του είπε ο Μελισσανίδης για το πλάνο του σχετικά με το γήπεδο, όπου και του τόνισε πως θα είναι μοναδικό και δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο, κάνοντας ανθρώπους από το εξωτερικό να έρθουν για να το... χαζέψουν!
«Είμαι αισιόδοξος και σίγουρος για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Μόνο που θα βρίσκεται στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη, αρκεί για να αισθάνονται έτσι όλοι οι ΑΕΚτζήδες. Ένας άνθρωπος με τέτοια οικονομική επιφάνεια και τόσες γνώσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου μπορεί να εγγυηθεί την αναγέννηση του συλλόγου και ο κόσμος να είναι σίγουρος πως αυτή θα έρθει και μάλιστα άμεσα. Ο Δημήτρης είναι γεννημένος νικητής, μια ζωή βάζει προσωπικά στοιχήματα και τα κερδίζει και αυτό θα κάνει και τώρα, που έχει βάλει στόχο να κάνει την ΑΕΚ πάλι πρωταθλήτρια και στο δικό της γήπεδο», μας είπε αρχικά για να συνεχίσει, αναφερόμενος στα όσα του είπε πρόσφατα ο Μελισσανίδης σε συνάντηση που είχαν για το θέμα του γηπέδου: «Ο Δημήτρης έχει προχωρήσει πολύ με το πλάνο για το γήπεδο και άμεσα θέλει να ξεκινήσουν τα έργα. Όταν τον ρώτησα πρόσφατα για το θέμα μου είπε πως αν είχα εντυπωσιαστεί με το σχέδιο της Αγιά Σοφιάς το 2005, αυτό που θέλει να φτιάξει τώρα δεν θα συγκρίνεται με κανένα! Μου είπε πως θέλει να φτιάξει ένα γήπεδο που θα είναι μοναδικό και θα έρχονται από το εξωτερικό για να το χαζεύουν! Είναι γήπεδο που θα φωνάζει ΑΕΚ και δεν θα έχει σχέση με τίποτα από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα! Είμαι σίγουρος πως θα το κάνει γιατί ποτέ δεν μιλάει τυχαία και σας λέω πως ξέρω ότι το πλάνο για το θέμα του γηπέδου στη Φιλαδέλφεια έχει προχωρήσει πολύ. Να κάνει λίγη υπομονή ο κόσμος και σύντομα θα γυρίσουμε και πάλι σπίτι μας και πρωταθλητές, όπως αξίζει στην Ιστορία της ΑΕΚ».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου