Home » , » Ο ξένος (φαβορί) και οι «εγχώριοι»...

Ο ξένος (φαβορί) και οι «εγχώριοι»...

Written By AEKTV on Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 | 10:57:00 π.μ.

Στην ΑΕΚ πλέον εστιάζουν στην αναζήτηση παίκτη (ίσως και δυο) για την γραμμή κρούσης της ομάδας και σύντομα αποφασίζουν τον εκλεκτό.
Με τον Μιχάλη Παυλή να αποτελεί τη μοναδική επιλογή για την επίθεση της ΑΕΚ είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος (άρα και του αγωνιστικού σχεδιασμού) της Ενωσης να εστιάζουν πλέον αποκλειστικά στο κομμάτι που αφορά την ενίσχυση της γραμμής κρούσης...

Η αλήθεια είναι πως ήδη υπάρχουν αρκετά ονόματα στη σχετική λίστα που έχουν στα χέρια τους οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Τραϊανός Δέλλας και Ντούσαν Μπάγεβιτς (που είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με προπονητή και τεχνικό διευθυντή κι ας βρίσκεται στην Βοσνία όπου θα παραμείνει μέχρι την άλλη εβδομάδα) και δεν αφορά αποκλειστικά ποδοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά.

Μπορεί να γράφτηκε σε μέρος των ΜΜΕ για περιπτώσεις παικτών από την Σεγούντα Ντιβισιόν και ότι εκεί έχει στρέψει το ενδιαφέρον της η ΑΕΚ, ωστόσο, κάτι τέτοιο ξεκαθάριζαν από τα Σπάτα ότι δεν ισχύει. Αντίθετα είναι πραγματικότητα πως για το... βαρύ όπλο της γραμμής κρούσης φαίνεται πως φαβορί είναι κατ' αρχήν περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο εξωτερικό. Βέβαια μπορεί να είναι ο... ξένος φαβορί για την κατάληψη της μίας θέσης στην γραμμή κρούση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως στη λίστα που έχουν στα χέρια του οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν υπάρχουν ''εγχώριες'' περιπτώσεις.

Ενα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί και απασχολεί (όχι ότι έχουν... κολλήσει σε αυτό) είναι φυσικά του 26χρονου Βραζιλιάνου Αλεσάντρο Ντακόλ που αγωνιζόταν στην Καλλιθέα και γενικά είναι γνωστός από την παρουσία του στη χώρα μας... Πάντως πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες η ΠΑΕ Καλλιθέα (με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ο Ντακόλ) είχε προχωρήσει στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία γνωστοποιούσε ότι δεν ψάχνεται να πουλήσει παίκτες...

Τελευταία έχει προστεθεί στη σχετική λίστα το όνομα του Ηλία Αναστασάκου (33 ετών) ο οποίος ήταν αρχηγός στη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε στην ομάδα των Χανίων, τον Πλατανιά. Εννοείται πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με... κιτρινόμαυρο παρελθόν αφού είχε αποκτηθεί ως ερασιτέχνης το καλοκαίρι του 1995 από την Δάφνη (εποχή Μπάγεβιτς).

Ενώ... last but not least είναι η περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη που προέρχεται από καλή σεζόν με την φανέλα του Πανιωνίου και διανύει το 26ο έτος της ηλικίας του. Πρόκειται για ένα ακόμη όνομα που έχει «πέσει στο τραπέζι» λίγες μέρες τώρα και εξετάζεται από τους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ενωσης.

Επαναλαμβάνουμε οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στην ΑΕΚ έχουν φαβορί για τη θέση παίκτη από το εξωτερικό χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν έχουν κατασταλάξει στο πρόσωπο από όσους έχουν προταθεί μέχρι στιγμής. Εννοείται βέβαια πως υπάρχουν ένα, δυο φορ περιοχής που έχουν κερδίσει πόντους έναντι άλλων προτάσεων... Δεν αποκλείεται βέβαια τελικά να αποκτηθεί ξένος επιθετικός για να ηγηθεί της γραμμής κρούσης της Ενωσης αλλά και ένας εκ των παραπάνω εγχώριων περιπτώσεων που σας αναφέραμε.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου