Home » » Περνά στην επίθεση ο «Τίγρης»

Περνά στην επίθεση ο «Τίγρης»

Written By AEKTV on Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 | 10:39:00 μ.μ.

Διαβάστε τι ετοιμάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Ζωγράφου
.Η σκευωρία έπεσε. Αν και επί εβδομάδες στήθηκε μία άθλια προπαγάνδα που επιχειρούσε να εμπλέξει τον Δημήτρη Μελισσανίδη με την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους ο Χριστόφορος Ζωγράφος, η εισαγγελική έρευνα έδειξε την απόλυτη αλήθεια. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του Μελισσανίδη στο επεισόδιο, δεν προκύπτει ουδεμία ένδειξη πως μπορεί να σχετίζεται με όσα συνέβησαν. Η αποκάλυψη της αλήθειας ήταν το πρώτο βήμα, αλλά τώρα η…μπάλα περνά στα πόδια του «τίγρη».
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, ο Μελισσανίδης ετοιμάζεται να περάσει στην επίθεση. Θα υποβάλει μηνύσεις και αγωγές, προς όσους σπεκουλάρισαν με το όνομα του και προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Ο Μελισσανίδης εμπιστεύεται απόλυτα τη δικαιοσύνη, ήταν πεπεισμένος πως θα αθωωθεί και τώρα θα στείλει στη δικαιοσύνη όσους προσπάθησαν να τον ενοχοποιήσουν.
Πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν πως ο εισαγγελέας έθεσε εκτός της υπόθεσης τον Μελισσανίδη, καθώς σε καμία από τις συνομιλίες με τον Ζωγράφο δεν υπήρχε απειλή προς τον αρχιδιαιτητή. Επίσης, στο τηλέφωνο του – έπειτα από το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων – δεν υπήρξε καμία κλήση από απόρρητο αριθμό, απ’ όπου ο Ζωγράφος υποστηρίζει πως δέχθηκε την απειλή. Ο Μελισσανίδης δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση και τώρα θα μπλέξουν όσοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου