Home » » ΑΕΚ-Σέλτικ live streaming: Απόψε στις 9

ΑΕΚ-Σέλτικ live streaming: Απόψε στις 9

Written By AEKTV on Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 | 1:24:00 μ.μ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Σέλτικ (14/08, 21:00), με τον Πέτρο Μάνταλο να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών".

Παρεμπιπτόντως, σε πολύ καλά επίπεδα συνεχίζεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας της ΑΕΚ, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα ξεπεραστούν τα 12.000. Όσον αφορά τους Σκωτσέζους που θα βρεθούν στο στάδιο, τα εισιτήρια που διέθεσαν είναι 660 και ενημέρωσαν την Ένωση ότι θα επιστρέψουν τα υπόλοιπα από τα 2.000 που είχαν παραλάβει.
Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σιμόες, Μοράν, Αλέφ, Μάνταλο, Μπακασέτα, Αλμπάνη, Κλωναρίδη, Λιβάγια, Γιακουμάκη, Πόνσε.
H ΑΕΚ την Τρίτη (14/8) θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τη Σέλτικ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στη Γλασκώβη έληξε ισόπαλος (1-1) και η υπόθεση πρόκριση στη ρεβάνς της Αθήνας παραμένει «ανοικτή».

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στα κανάλια Novasports (21.00, Novasports 2 HD).

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε στις 21.45 τη Σέλτικ, στον πρώτο αγώνα για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. 

Η Σέλτικ πίεσε, προσπάθησε, μετέφερε το ματς στο μισό γήπεδο στο τελευταίο 10λεπτο, αλλά η ΑΕΚ είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια και είχε αρκετή αυτοπεποίθηση και αρκετό καθαρό μυαλό, για να πάθει ζημιά. Και δεν την έπαθε, φεύγοντας από το Celtic Park που τους δίνει, έστω σε θεωρητική βάση, τον πρώτο λόγο για τη ρεβάνς της άλλης Τρίτης στο ΟΑΚΑ!
Την ερχόμενη Τρίτη η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, για να «σφραγιστεί» η πρόκριση, να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή συνέχεια ως το Δεκέμβριο και να ανοίξει ο δρόμος για τα… αστέρια.

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το ματς στο Celtic Park.

Κάτω από τα γκολπόστ είναι ο Μπάρκας. Δεξιός μπακ είναι ο Μπακάκης, αριστερά ο Χουλτ, με Οικονόμου - Λαμπρόπουλο στο κέντρο των μετόπισθεν. Αμυντικοί χαφ οι Σιμόες - Γαλανόπουλος, δεξιός εξτρέμ ο Μπακασέτας, αριστερός ο Λόπες και ο Κλωναρίδης πίσω από τον Λιβάγια.
 
ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Λόπες, Λιβάγια.
 
ΣΕΛΤΙΚ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Χέντρι, Άγιερ, Τίερνι, Μπράουν, Εντσάμ, Φόρεστ, Ρόγκιτς, ΜακΓκρέγκορ, Εντουάρ
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου