Home » » Τα βρήκε ο Παναθηναϊκός με ΟΑΚΑ, διαφορά με ΑΕΚ

Τα βρήκε ο Παναθηναϊκός με ΟΑΚΑ, διαφορά με ΑΕΚ

Written By AEKTV on Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 | 2:08:00 μ.μ.

Σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ ήρθε ο Παναθηναϊκός για τη χρησιμοποίησή του στο διάστημα που θα γίνονται έργα στη Λεωφόρο. Δεν υπήρξε ακόμη συμφωνία του σταδίου με ΑΕΚ.
Ο Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί να δώσει αρκετά ματς της ερχόμενης περιόδου στο ΟΑΚΑ, λόγω των έργων για την ανακατασκευή της Λεωφόρου. Σύμφωνα με τη Live Sport, ήδη ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, ήρθε σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ για υπογραφή σύμβασης ανά παιχνίδι, μιας και η «σχέση» δεν θα είναι μόνιμη.

Όσο για την ΑΕΚ, που θα παραμείνει για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο ακόμη στο ΟΑΚΑ, δεν υπήρξε συμφωνία στην πρώτη συζήτηση που έγινε με τη διοίκηση του σταδίου. Σύμφωνα με τον νόμο το ΟΑΚΑ παίρνει το 15% από τα εισιτήρια και το ίδιο ποσοστό από τις διαφημιστικές πινακίδες, με τη διοίκηση ωστόσο να ζητάει από την «Ένωση» και χρήματα για τις προπονήσεις και τη χρησιμοποίηση του πάρκινγκ. Επιπλέον έξοδα, όπως για παράδειγμα ο φωτισμός ή οι υπερωρίες των υπαλλήλων πηγαίνουν στον λογαριασμό της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα το σύνολο να φτάνει τις 800.000 ευρώ κάτι που θα βάλει ξανά τις δύο πλευρές στο τραπέζι των συζητήσεων. Τα δύο προηγούμενα χρόνια η ΑΕΚ πλήρωνε στο ΟΑΚΑ 280.000 ευρώ ετησίως.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου