Home » » Λαρεντζάκης: «Δεν υπάρχει ταβάνι στην ΑΕΚ»

Λαρεντζάκης: «Δεν υπάρχει ταβάνι στην ΑΕΚ»

Written By AEKTV on Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 | 1:29:00 μ.μ.

Την πίστη ότι η ΑΕΚ μπορεί να μπει σφήνα σε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Γ. Λαρεντζάκης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ίδιος θα ανταπεξέλθει στη νέα του ομάδα.
Ψηλά βλέπει την ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τρίτη από τους «κιτρινόμαυρους». Ο 23χρονος γκαρντ εξέφρασε την πίστη ότι η νέα του ομάδα μπορεί να αφήσει εκτός τελικών έναν εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού με σωστή δουλειά. «Ταβάνι δεν υπάρχει», τόνισε, μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
«Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω και θα δώσω το 100% για να καταφέρει η ΑΕΚ να φτάσει στους υψηλούς στόχους της», ανέφερε επίσης.

Αναλυτικά μίλησε για:

- τη μεταγραφή του: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, που ήλθα σε μία ιστορική ομάδα. Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω και θα δώσω το 100% για να καταφέρει η ΑΕΚ να φτάσει στους υψηλούς στόχους της. Η ΑΕΚ έχει περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Το ξέρουμε όλοι αυτό. Πέρσι τερμάτισε, όμως, στην τρίτη θέση και αυτό δείχνει πόσο βαριά φανέλα έχει. Ανακάμπτει. Και το ότι με επέλεξε να τη βοηθήσω αυτή τη χρονική στιγμή είναι μεγάλη τιμή για μένα».

- τις καλές εμφανίσεις του όταν έβρισκε αντίπαλο την ΑΕΚ: «Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες και εσύ ανήκεις σε πιο μικρό σύλλογο κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις. Δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου για να αποδείξεις, ότι μπορείς να σταθείς σ’ αυτό το επίπεδο».

- το πέρασμα του από τον Άρη: «Ήταν ένα μάθημα για μένα το πέρασμα μου από την Θεσσαλονίκη. Ήμουν μικρός, ανώριμος και δεν είχα εμπειρίες. Έφυγα από τον Άρη γιατί ήθελα να παίζω, πήγα στον Κολοσσό και απέδειξα τι μπορώ να κάνω».

Αν είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πίεση που υπάρχει στην ΑΕΚ: «Σίγουρα θα υπάρχει πίεση. Ξέρω πού βρίσκομαι, το έχω συνειδητοποιήσει και είμαι έτοιμος».

- το πώς «εισέπραξαν» περιβάλλον του και κόσμος το ενδεχόμενο να παίξει στην ΑΕΚ: «Όλα τα σχόλια ήταν ενθαρρυντικά μπορώ να πω και αυτό μου δίνει βοήθεια και δύναμη. Είναι κάτι πολύ όμορφο και πιστεύω να δικαιώσω όσους με πιστεύουν και να βοηθήσω όσο μπορώ».

- τον μεγαλομέτοχο Μάκη Αγγελόπουλο: «Μου έκανε τρομερή εντύπωση από την πρώτη στιγμή.

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου