Home » » Στο χέρι της (και) το «σεντόνι»!

Στο χέρι της (και) το «σεντόνι»!

Written By AEKTV on Σάββατο 21 Μαΐου 2016 | 12:37:00 μ.μ.

Επόμενος στόχος για την ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι η έξοδος της ομάδας στα προκριματικά του Champions League, με τους προσεχείς αγώνες με τον Παναθηναϊκό να αποτελούν κριτήριο.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα ήρθε για την ΑΕΚ στη χθεσινή φιέστα στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η «Ένωση» επικράτησε με σκορ 1-0 της ομάδας της Νέας Σμύρνης και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αποκτώντας το προβάδισμα για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Ματς κριτήριο για τους «κιτρινόμαυρους» αποτελούν οι προσεχείς αγώνες με τον Παναθηναϊκό για την 3η και 4η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης (στη Λεωφόρο και στο ΟΑΚΑ, αντίστοιχα).

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου οι παίκτες του «Δικεφάλου» φαίνεται πως πήραν τα πάνω τους, απέκτησαν την ψυχολογία που ήθελαν και σε αυτό θα βασιστούν για να σημειώσουν άλλη μία σημαντική επιτυχία τη φετινή σεζόν, κατά την οποία επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ δεν υπολογίζονται ο Βάργκας που έχει μία θλάση και ο Μπαρμπόσα που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του για τον καυγά του με τον Κάτσε στην Τούμπα.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου