Home » » Ζντοβτς: «Χάσαμε πολλά ριμπάουντ»

Ζντοβτς: «Χάσαμε πολλά ριμπάουντ»

Written By AEKTV on Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 | 10:06:00 μ.μ.

Η κακή εκκίνηση της ΑΕΚ και τα αρκετά χαμένα ριμπάουντ ήταν τα στοιχεία που προβλημάτισαν τον Γιούρε Ζντοβτς στη νίκη της ομάδας του στην Καβάλα. Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, με εξαίρεση το κακό ξεκίνημα και τα χαμένα ριμπάουντ (8 επιθετικά οι αντίπαλοι) εμφανίστηκε ο Γιούρε Ζντοβτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην Καβάλα με 65-55.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό το ξέραμε από την αρχή. Η Καβάλα το πάλεψε μέχρι το τέλος. Δε μου άρεσε ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορούμε να πούμε πως βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και διορθώσαμε κάπως την άμυνα μας. Αυτό που πραγματικά με ενόχλησε ήταν το αμυντικό ριμπάουντ, ενώ είχαμε προετοιμαστεί και είχαμε δουλέψει για αυτό. Κάναμε κάποιες πολύ καλές άμυνες και χάναμε το ριμπάουντ και αυτό έδινε επιπλέον ευκαιρίες στην Καβάλα για να σκοράρει. Μπορώ να πω ότι αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που με ενοχλεί αν και πρέπει να δω και το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και όπως είδατε δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ελλάδα, όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίκτες και καλούς προπονητές. Η Καβάλα πάλεψε και πραγματικά της εύχομαι ότι καλύτερο», τόνισε ο Σλοβένος τεχνικός.

Ο κορυφαίος της «Ένωσης», Μαλίκ Χέρστον (15π.), δήλωσε: «Η Καβάλα πήρε επιθετικά ριμπάουντ, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μας κερδίσει, όμως τελικά εμείς ήμασταν αυτοί που κερδίσαμε και αυτό έχει σημασία. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε καλό πρώτο δεκάλεπτο, όμως δε συνεχίσαμε έτσι».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου