Home » » Πολυ φιλοχρήματος για ΑΕΚ ο Καρντόσο...

Πολυ φιλοχρήματος για ΑΕΚ ο Καρντόσο...

Written By AEKTV on Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 | 8:50:00 π.μ.

Τα μεταγραφικά σενάρια, τα οποία θέλουν τον Παραγουανό επιθετικό Όσκαρ Καρντόζο να βρίσκεται στην λίστα των επιθετικών, που απασχολούν την ΑΕΚ, κυριαρχούν στην κιτρινόμαυρη ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Ωστόσο, τίθεται το ερώτημα πόσο εφικτή είναι μια λύση τύπου Καρντόζο για την ΑΕΚ;
Η απάντηση είναι πως η συγκεκριμένη περίπτωση είναι σχεδόν ανέφικτη αν αναλογιστούμε το παρελθόν του πολύπειρου στράικερ. Ο Παραγουανός εκτός από ταλαντούχος είναι και φιλοχρήματος, καθώς  αφήνοντας την Μπενφίκα βρέθηκε ανάμεσα στο δίλημμα των χρημάτων της Τουρκίας και του επιπέδου της Πρέμιερ Λιγκ διαλέγοντας την πρώτη επιλογή. Το τεράστιο συμβόλαιο, το οποίο προσέφεραν οι Τούρκοι ήταν αρκετό για να βάλει στην άκρη προτάσεις ομάδων, όπως η West Ham, ενώ η πιθανή αποχώρησή του από τον Τουρκικό σύλλογο θα οφείλεται σε οικονομικούς λόγους.
Πόσο εύκολο είναι επομένως, να καταφέρει η ΑΕΚ να κλείσει έναν ποδοσφαιριστή, που αξιολογεί το χρήμα αρκετά και στα 32 ψάχνει ίσως το τελευταίο καλό του συμβόλαιο; Εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο είναι η απάντηση, ακόμα και αν θεωρηθούν έγκυρες οι πηγές, που το καλοκαίρι έκαναν λόγο για τη διάθεση της ΑΕΚ να ξοδέψει έως 1 εκατομμύριο ευρώ για επιθετικό. Και αυτό γιατί στην περίπτωση του Καρντόζο ακόμα και το 1 εκατομμύριο δεν φτάνει, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο, το οποίο αγγίζει τα 2.5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου