Home » » 16:30 BASKET LEAGUE ΑΕΚ - ΚΑΒΑΛΑ

16:30 BASKET LEAGUE ΑΕΚ - ΚΑΒΑΛΑ

Written By AEKTV on Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 | 1:44:00 μ.μ.

http://tvaek.weebly.com/basket.html#.Vj3jhiveut8   
TVAEK  LIVE KLIK  EDW   

«Λαχτάρα» με Μαυροκεφαλίδη, νοκ άουτ ο Σαρικόπουλος!

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Καβάλα, καθώς τραυματίστηκαν οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Ζήσης Σαρικόπουλος! Τελειωμό δεν έχει η ατυχία στην ΑΕΚ! Η «Ένωση» ολοκλήρωσε την Παρασκευή (6/11) την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Καβάλα, αλλά προέκυψαν δύο σοβαροί «πονοκέφαλοι» στον Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο ένας έχει να κάνει με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο δάχτυλο του αριστερού του χεριού. Ωστόσο, το θετικό ήταν πως πρόκειται για κάτι ελαφρύ και έτσι αναμένεται να συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα κόντρα στους Θεσσαλούς.

Από την άλλη, δεν είναι τόσο καλά τα νέα για τον Ζήση Σαρικόπουλο. Ο Έλληνας σέντερ επανήλθε μόλις χθες (5/11) σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, ωστόσο σήμερα (6/11) χτύπησε στο αριστερό του πόδι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες!

Στο παιχνίδι κόντρα στους νεοφώτιστους αναφέρθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα, Αλεξάνταρ Μάτοβιτς, μιλώντας στο aekbc.gr:

«Η ομάδα είναι έτοιμη για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Καβάλα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τον αγώνα, αν και είχαμε μόνο δύο ημέρες λόγω της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η Καβάλα είναι μία ομάδα που παίζει κλειστά, ενώ είναι πολύ δυνατή στα ριμπάουντ, ωστόσο, από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι για ακόμα μία νίκη».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου