Home » » Θα κάνει την έκπληξη με Σαμαρά;

Θα κάνει την έκπληξη με Σαμαρά;

Written By AEKTV on Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:54:00 π.μ.

Ποια μεγάλη ελληνική ομάδα, που δεν ...καίγεται για την απόκτηση επιθετικού, "παίζει" να κινηθεί για τον έμπειρο άσο και για ποιο λόγο;

Αν και βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Σαμαράς παραμένει χωρίς ομάδα, καθώς οι προσπάθειες που έκανε ο διεθνής άσος να βρει κάποιο καλό συμβόλαιο, είτε στην Ευρώπη είτε στην Αμερική, έπεσαν στο κενό.
Μάλιστα, ο "Sam" πρόσφατα ταξίδεψε για πολλές ημέρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ωστόσο παρά τις συζητήσεις που είχε εκεί με διάφορες ομάδες, δεν κατάφερε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριερα του. Έτσι, ακόμα ψάχνει για σύλλογο, αν και πλέον ο χρόνος τον πιέζει ασφυκτικά.
Άλλωστε, δε θα ήταν και το καλύτερο για το όνομά του, εάν μετά το σύντομο πέρασμα από τη Σαουδική Αραβία, έμενε για τουλάχιστον έξι μήνες εκτός ποδοσφαίρου, δηλαδή μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και θα μπορεί να υπογράψει σε νέα ομάδα.
Γι΄ αυτό, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία φημολογία που λέει ότι ο Σαμαράς σκέφτεται ξανά, αν και δεν ...τρελένεται, το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα και να παίξει ποδόσφαιρο, για πρώτη φορά, στη Σούπερ Λιγκ. Το όνομά του, άλλωστε, φέτος "έπαιξε" τόσο στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, όσο και σε αυτό του Ολυμπιακού, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ...φλερτ που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι με τον ...Παναθηναϊκό!
Όπως λέγεται, ο "Sam" μπορει να έρθει στην Ελλάδα άμεσα για να ξεκινήσει προπονήσεις στο Κορωπί (προφανώς λόγω του πατέρα του, Γιάννη Σαμαρά, που είναι διευθυντής των "πράσινων" Ακαδημιών) κι αν υπάρξει καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν αποκλείεται να υπογράψει ένα συμβόλαιο με τους όρους που επιθυμεί ο ίδιος.
Στο Τριφύλλι, πάντως, δεν ...καίγονται, πλέον, για μεταγραφή επιθετικού, ωστόσο σίγουρα ένας παίκτης με την ποιότητα του Σαμαρά, θα ήταν πολύ χρήσιμος στον Γιάννη Αναστασίου, που δεν έχει αξιόπιστο μπακ απ πίσω από το δίδυμο Μπεργκ-Καρέλης.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου