Home » » Δίπλαρος για… ακρόαση

Δίπλαρος για… ακρόαση

Written By AEKTV on Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015 | 8:19:00 π.μ.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο για το μέλλον του Νίκου Δίπλαρου στην ΑΕΚ και… αν υπάρχει τέτοιο. Σε ακρόαση ο παίκτης από τη διοίκηση. Συνεχίζεται η αναζήτηση σέντερ, προτάθηκε ΝΒΑερ Χόλινς. Η παραμονή του Νίκου Δίπλαρου στην ΑΕΚ μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, αλλά δεν είναι (ακόμη) δεδομένο πως θα τελειώσει οριστικά από την ομάδα. Είναι σαφές πως στις τάξεις της «Ένωσης» υπάρχει δυσαρέσκεια για τις δηλώσεις που έκανε ο παίκτης κι έδειχνε να αντιμετωπίζει την ομάδα σαν… σκαλοπάτι για να παίξει σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, ωστόσο η σιγή που τηρείται επισήμως κι ανεπισήμως από την ΚΑΕ δεν είναι τυχαία.

Επειδή πρόκειται περί ενός λεπτού ζητήματος, που αφορά έναν 18χρονο παίκτη, φαίνεται πως στις τάξεις της διοίκησης δεν θέλουν να πάρουν εν θερμώ αποφάσεις. Τις επόμενες μέρες ο νεαρός γκαρντ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει αντιληφθεί το λάθος του και είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, θα κληθεί για εξηγήσεις από την ΚΑΕ. Ίσως αυτό να γίνει από την Τρίτη, όταν κι αναμένεται να επιστρέψει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος, από τις διακοπές του. Στην ΑΕΚ θέλουν να ακούσουν και την πλευρά του παίκτη, να δουν πώς θα εξηγήσει όσα είπε και κατόπιν θα ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους. Η λύση του συμβολαίου παραμένει εξαιρετικά πιθανή, αλλά όχι δεδομένη και γι’ αυτό δεν πρέπει κανείς να βάζει το χέρι του στη φωτιά για «καρατόμηση» του Πατρινού άσου.

Μένουν οι ψηλοί

Οι δύο προσθήκες στη front line απομένουν, όπως φαίνεται, για να ολοκληρωθεί το παζλ της νέας ΑΕΚ. Θα αποκτηθούν ένας ξένος κι ένας Έλληνας σέντερ, δίχως να αποκλείεται ο ξένος να μπορεί να παίξει και στο «4». Στην «Ένωση» έχουν προταθεί πάρα πολλά ονόματα κι ένα από τα πιο ηχηρά είναι αυτό του Ράιαν Χόλινς.

Ο 30χρονος Αμερικανός (2,11μ.), που από το 2006 παίζει στο ΝΒΑ, πέρασε την τελευταία σεζόν στους Κινγκς έχοντας 3 πόντους και 2,2 ριμπάουντ σε 9,6 λεπτά κατά μέσο όρο. Παλαιότερα είχε παίξει σε Σάρλοτ, Ντάλας, Μινεσότα, Κλίβελαντ, Βοστώνη και Κλίπερς με 3,7 πόντους και 2,2 ριμπάουντ σε 11,8 λεπτά ανά αγώνα σε πάνω από 500 ματς στο ΝΒΑ. Προ ημερών έπαιξε στους Παναμερικανικούς Αγώνες με την ομάδα των ΗΠΑ (που ήταν τρίτη στη διοργάνωση) έχοντας 3,4 πόντους και 2,2 ριμπάουντ σε 14:30 συμμετοχής ανά αγώνα.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου