Home » » 21:00 ΦΙΛΙΚΟ ΑΕΚ - ΣΕΒΙΛΛΗ

21:00 ΦΙΛΙΚΟ ΑΕΚ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Written By AEKTV on Σάββατο 8 Αυγούστου 2015 | 7:28:00 μ.μ.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Η ΑΕΚ απόψε (21.00) αποκαλύπτεται μπροστά στον κόσμο της στο Ολυμπιακό Στάδιο, φανερώνει την ολοκαίνουργια φανέλα της και κοντράρει την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη. Πρόκειται δίχως άλλο για το σημαντικό ποδοσφαιρικό ραντεβού επί ελληνικού εδάφους του φετινού καλοκαιριού. Και όχι μόνο για την ΑΕΚ.
Ο Τραϊανός Δέλλας, όπως έκανε και πέρυσι πριν από το ματς με την Ρόμα, όπως κάνει και πριν από κάθε ματς όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν για να κυνηγήσουν τη νίκη. Τον Ρόναλντ Βάργκας τον έχει στη διάθεση του ο «Τράι», αλλά πιθανότατα να μην τον ξεκινήσει. Οι σκέψεις που φανέρωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην χθεσινή τελευταία προπόνηση, οδηγούν σ” ένα ενισχυμένο κέντρο με τον Τζανετόπουλο κόφτη και τους Γιόχανσον και Σιμόες να έχουν ρόλο εσωτερικών χαφ. Αλλά και με ταχύτητα στα φτερά της επίθεσης με Πλατέλλα και Αραβίδη και τον Τζεμπούρ στην κορυφή.
Η Σεβίλλη έχει έρθει πάνοπλη στην Αθήνα, καθώς το αποψινό ματς, το βλέπει σαν γενική πρόβα ενόψει του τελικού του ευρωπαϊκού σούπερ καπ απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Επομένως και οι Ανδαλουσιάνοι απόψε θα βάλουν τα… καλά τους.
Όσο για τον κόσμο της ΑΕΚ, αφήνει νησιά, παραλιά, μπάνια και διακοπές για να πάρει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ. Κατακαλόκαιρο οι οπαδοί της Ένωσης όλες τις προηγούμενες μέρες σχημάτιζαν μικρές ουρές για να πάρουν ένα εισιτήριο. Και έδειξαν πως δεν θέλουν να χάσουν το μεγάλο αποψινό ραντεβού.
Επομένως αναμένεται ένα σούπερ ματς. Γι αυτό μπείτε στο enwsi.gr που από νωρίς θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ με τον Κώστα Τσίλη και τον Νίκο Καπίρη και θα σας μεταφέρει με ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες όλα θα συμβούν πριν από την σέντρα. Και στις 21.00 ΑΕΚ – Σεβίλλη ζωντανά από το tvaek Ενώ διαβάστε μετά το παιχνίδι όλο το τρίτο ημίχρονο.live apo edw kilk
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου