Home » » Συλλαλητήριο στην Ευελπίδων η Original

Συλλαλητήριο στην Ευελπίδων η Original

Written By AEKTV on Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 | 7:21:00 μ.μ.

Δυναμικό «παρών» ετοιμάζει η Original 21 στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Παρασκευή, στη δίκη οπαδών της που συνελήφθησαν για επεισοδιακή συμπεριφορά στο δημ. συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας. Κάλεσμα στους οπαδούς της ΑΕΚ να δώσουν το πρωί της Παρασκευής δυναμικό παρών στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στη δίκη οπαδών της που συνελήφθησαν για επεισοδιακή συμπεριφορά στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, απευθύνει η Original 21.

Υπενθυμίζεται πως οι συλληφθέντες οπαδοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σωματικές βλάβες, εξύβριση, απειλή και διατάραξη ειρήνης, ενώ έχει κατατεθεί από ορισμένους εξ αυτών μήνυση στον δήμαρχο για ψευδή καταμήνυση.

Η ανακοίνωση της Original 21:

«Την Παρασκευή 16/1 στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα παιχτεί η συνέχεια της παράστασης « η μετάλλαξη του επαναστάτη (?) της Γένοβας σε καταδότη της Φιλαδέλφειας». Προσκεκλημένος είναι ο δημοκρατικός λαός της ΑΕΚ και ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ για να «θαυμάσει» από κοντά τον Δήμαρχο της Ν. Φιλαδέλφειας να δίνει κόσμο δείχνοντας με το δάχτυλο και δικαιώνοντας την «αριστερή» (?) ιδεολογία και κουλτούρα του (να τον χαίρονται αυτοί που τον στηρίζουν και τον καλύπτουν).

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΣΙΤΕΣ την Παρασκευή στις 09:00 δεν έχουμε δουλειές, δεν πάμε τα παιδιά στο σχολείο, αφήνουμε πίσω όποιο άλλο από τα δεκάδες προβλήματα αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας και δίνουμε όπως ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ παρόν έξω από τα δικαστήρια για να είμαστε δίπλα στα αδέλφια μας που δικάζονται άδικα μετά την ανυπόστατη μήνυση-κατάδοση του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλου. Η οδός Ευελπίδων θα πρέπει την Παρασκευή να είναι σαν «…να παίζει η ΑΕΚΑΡΑ στα ΦΙΛΑΔΕΛΕΦΕΙΑ…».

Ο αγώνας για την ολοκλήρωση του ονείρου που λέγεται «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» είναι καθόλα νόμιμος και πολύπλευρος και μία σημαντική μάχη θα δοθεί την Παρασκευή.

OΛΟΙ ΕΚΕΙ!
».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου