Home » » Δίπλα στον Βάκη η ΑΕΚ

Δίπλα στον Βάκη η ΑΕΚ

Written By AEKTV on Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 | 9:15:00 μ.μ.

Οι μέρες περνούν, η ταλαιπωρία τον καταβάλλει όλο και περισσότερο, αλλά ο απεργός πείνας για το γήπεδο της ΑΕΚ δε νιώθει ποτέ μόνος. Όλη η οικογένεια της «Ένωσης» είναι στο πλευρό του Πάρη Βάκη. Όσο συνεχίζεται ο αγώνας του Πάρη Βάκη, τόσο η οικογένεια της ΑΕΚ εξακολουθεί να στέκεται στο πλευρό του.

Βαδίζοντας στην έκτη μέρα της απεργίας πείνας για το γήπεδο, ο οπαδός της «Ένωσης» που έχει κατασκηνώσει στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχει νιώσει στιγμή μόνος του.

Εκτός απ’ τους περαστικούς που του δίνουν κουράγιο, τους συντρόφους του από την ORIGINAL που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του, το ενδιαφέρον τους για τον διαμαρτυρόμενο φίλο της ΑΕΚ δείχνει και η ΠΑΕ.

Άλλωστε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φροντίζει διαρκώς να ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας του, ενώ ο πρόεδρος (και γιατρός) Βαγγέλης Ασλανίδης τον επισκέφθηκε τόσο την Τρίτη, όσο και σήμερα, παρέχοντάς του και τις ιατρικές του συμβουλές.

Όσο για το άλλο μεγάλο κομμάτι της κιτρινόμαυρης οικογένειας, αυτό των παλαιμάχων, φροντίζει επίσης να στέκεται δίπλα στον Πάρη Βάκη, με τον πρόεδρο του συνδέσμου, Στέλιο Σεραφείδη να τον επισκέπτεται συχνά και να του συμπαραστέκεται.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου