Home » , » Πάρτι… επιστροφής στο ΟΑΚΑ

Πάρτι… επιστροφής στο ΟΑΚΑ

Written By AEKTV on Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 | 10:59:00 π.μ.

Περισσότεροι από 20.000 οπαδοί της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθούν σήμερα το απόγευμα στο OAKA, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στη Football League κόντρα στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης. Αποφασισμένοι να επιβάλλουν από νωρίς την κυριαρχία τους παρουσιάζονται οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται σήμερα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στη Football League

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό, οι παίκτες της «Ένωσης» θέλουν να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους περισσότερους από 20.00 οπαδούς που θα βρεθούν σήμερα στη Καλογρέζα και θα στηρίξουν τις προσπάθειές τους.

Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον «Δικέφαλος», χωρίς να αλλάζουν τα πλάνα του παρά τις απουσίες του Ανάκογλου και του Αραβίδη.

Όλα δείχνουν ότι την «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα θα αποτελέσουν ο Ανέστης κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα βρίσκονται οι Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος και Πεταυράκης.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κορδέρο και Μάνταλος, με τον Μπαρμπόσα σε ελεύθερο ρόλο. Οι Ντούνης και Πλατέλλας θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ντακόλ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργέας, Γροντής, Σαρρής, Σβάρνας, Τζανετόπουλος, Ρόβας, Φαγέ και Ζόριτς. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Μπρέσεβιτς που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου