Home » » Πρεμιέρα για την ΑΕΚ κόντρα στον Α.Ο. Θήρας για την πρώτη νίκη (20:00, LIVE tvaek.weebly.com)

Πρεμιέρα για την ΑΕΚ κόντρα στον Α.Ο. Θήρας για την πρώτη νίκη (20:00, LIVE tvaek.weebly.com)

Written By AEKTV on Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 | 5:24:00 μ.μ.

Η μεγάλη στιγμή  έφτασε για τα κορίτσια της ΑΕΚ που υποδέχονται τον Α.Ο Θήρας στο κλειστό του Μίλωνα και θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυρες» του Μανώλη Ρουμελιώτη δούλεψαν πολύ το τελευταίο διάστημα και εμφανίζονται έτοιμες να μπουν στο παρκέ και να εμφανίσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.LIVE MATCH EDW KLIK
Οι στόχοι φέτος είναι εντελώς διαφορετικοί από τα προηγούμενα χρόνια. Το ξεκαθάρισε άλλωστε ο Μανώλης Ρουμελιώτης μιλώντας στο enwsi.gr. «Βασικός στόχος είναι η παραμονή», ξεκαθάρισε ο προπονητής γνωρίζοντας πάντως μέχερι που φτάνουν οι δυνάμεις της ομάδας. Ως εκ τούτου το αποψινό ματς απέναντι στην ομάδα της Σαντορίνης είναι ένα ματς κλειδί για τη συνέχεια. Υπό την έννοια ότι η ομάδα θα καταφέρει να πάρει μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα.
Ο Ρουμελιώτης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει στη διάθεση του όλες τις κοπέλες. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και οι κοπέλες ανυπομονούν να αγωνιστούν με την κιτρινόμαυρη φανέλα και να φανούν αντάξιες των προσδοκιών που υπάρχουν.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου