Home » » Ελγκέτα: «Ο ανήφορος για την ΑΕΚ τελείωσε»

Ελγκέτα: «Ο ανήφορος για την ΑΕΚ τελείωσε»

Written By AEKTV on Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 | 3:45:00 μ.μ.

Το δύσκολο μέρος της προετοιμασία του αντρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ τελείωσε, σύμφωνα με τον Χόρχε Ελγκέτα. Επιστρέφουν Αθήνα οι «κιτρινόμαυροι» και αρχίζουν τα φιλικά.Την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας της ΑΕΚ εξέφρασε ο Χόρχε Ελγκέτα.

Ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στις πρώτες εικόνες που είχε απ’ τους παίκτες του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που έγινε στο Πήλιο και φάνηκε αισιόδοξος για την συνέχεια.

«Όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάναμε και κυρίως από το κλίμα που φτιάξαμε. Μια ομάδα που έχει αρκετά καινούργια πρόσωπα είναι πολύ σημαντικό πράγμα να γίνεται γρήγορα μια γροθιά», τόνισε αρχικά, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Όλα τα παιδιά δούλεψαν με μεγάλη διάθεση, παρά το γεγονός ότι οι προπονήσεις –ιδιαίτερα την πρώτη εβδομάδα-ήταν αρκετά κοπιαστικές. Ο ανήφορος όμως τέλειωσε, τώρα θα πιάσουμε την κατηφόρα».

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα ολοκληρώσουν το Σάββατο (6/9) την προετοιμασία τους στην Πορταριά και την Κυριακή το πρωί θα βρίσκονται στην Αθήνα, για να συνεχίσουν στο κλειστό της Γλυφάδας τις προπονήσεις.

Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Τετάρτη, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνει ένα φιλικό ματς και στη συνέχεια τα υπόλοιπα.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου