Home » » Ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO την περιγραφή του ματς Ρήγας Φεραίος – AEK (18:00)

Ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO την περιγραφή του ματς Ρήγας Φεραίος – AEK (18:00)

Written By AEKTV on Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 | 5:03:00 μ.μ.

LIVE όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μέσω του WEB RADIO. Και στην φετινή σεζόν, το enwsi.gr θα βρίσκεται σ’ όλα τα γήπεδα δίπλα στην ΑΕΚ, για να μεταδώσει όλα τα ματς μέσω του web radio.
Σήμερα στις 18.00  . Ακούστε ζωντανά την εξέλιξη του τελευταίου φιλικού της ΑΕΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο.
Το σημερινό τεστ έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση και με το φιλικό της περασμένης Κυριακής με τη Νίκη Βόλου αλλά και αυτό που θα δώσει το Σάββατο με την Ρόμα. Παρόλα αυτά ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει την ευκαιρία, ακόμα και από ένα τέτοια ματς με αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας, να βγάλει συμπεράσματα. Εξάλλου για πρώτη φορά θα δοκιμάσει τον Χρήστο Αραβίδη στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Άλεξ Ντακόλ στην κορυφή. Ενώ ο Φαγιέ θα είναι αυτή τη φορά ο παρτενέρ του Κορδέρο στη μεσαία γραμμή. Κατά τα άλλα το υπόλοιπο σχήμα θα είναι ίδιο μ’ αυτό που ξεκίνησε και το φιλικό με τη Νίκη Βόλου. Με τον Δέλλα να προστατεύει τον Μπαρπόσα ενόψει Ρόμα.
Η αποστολή της ΑΕΚ αμέσως μετά το σημερινό ματς, θα επιστρέψει στην Αθήνα.περιμενετε λιγο μεχρι να φορτωσει


Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου