Home » , » «Εξετάσεις» υπό το βλέμμα Μελισσανίδη

«Εξετάσεις» υπό το βλέμμα Μελισσανίδη

Written By AEKTV on Κυριακή 17 Αυγούστου 2014 | 12:06:00 μ.μ.

Τεστ επιπέδου Σούπερ Λίγκας δίνει η ΑΕΚ απόψε στο Πανθεσσαλικό κόντρα στη Νίκη Βόλου. Τους «βασικούς» παρατάσσει ο Δέλλας, παρών στις κερκίδες ο Μελισσανίδης.Φιλικό… Σούπερ Λίγκας με τη νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία Νίκη Βόλου δίνει απόψε (19:00, Novasports 1) η ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό και είναι ένα πολύ καλό τεστ για να διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητάς της. Άλλωστε ο αντίπαλος είναι νεοφώτιστος στα σαλόνια και σε… ετοιμότητα, μιας και το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Ο Τραϊανός Δέλλας θα δοκιμάσει, όπως όλα δείχνουν, το βασικό κορμό της νέας σεζόν. Σε διάταξη 4-2-3-1, ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα, οι Μπακάκης και Πεταυράκης στα άκρα της άμυνας, με τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στόπερ. Κορδέρο και Ανάκογλου θα είναι αμυντικά χαφ, ο Μάνταλος θα είναι επιτελικός μέσος, με τον Μπαρμπόσα αριστερά και τον Πλατέλλα δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Αραβίδης.

Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά, όπως και το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι όπου η ΑΕΚ είχε χάσει με 3-1, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που θα μεταβεί αυθημερόν στο Βόλο. Στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού αναμένονται περίπου 3.000 φίλοι της «Ένωσης».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου