Home » » Ο Αρδίζογλου έβαλε γκολ στον Τσίπρα!

Ο Αρδίζογλου έβαλε γκολ στον Τσίπρα!

Written By AEKTV on Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 | 6:14:00 μ.μ.

Μονότερμα έπαιξε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Αρδίζογλου καθώς έβλεπαν το Ολλανδία-Αργεντινή. «Που θα βρεις τα λεφτά αν γίνεις κυβέρνηση», τον ρώτησε μαζί με πολλά άλλα!
Τί ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας να παρακολουθήσει τον ημιτελικό Ολλανδία-Αργεντινή με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές; Αυτή του η επιθυμία του γύρισε μπούμερανγκ. Γιατί οι βετεράνοι άσοι πήραν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μονότερμα. Για την ακρίβεια δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο αλλά μποξ με αυτά που του είπαν.
Ειδικά ο Χρήστος Αρδίζογλου τον στρίμωξε για τα καλά! «Δεν μου λες, πρόεδρε, πού θα βρεις εσύ τα λεφτά εάν γίνεις κυβέρνηση;» τον ρώτησε ο παλαιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος!
Και προτού προλάβει να δώσει απάντηση ήρθε και δεύτερη ερώτηση «καπάκι»: «Με τη διαφθορά πες μου τι θα κάνεις». Ποδόσφαιρο ήθελε να παρακολουθήσει ο άνθρωπος, όχι να διεξαγάγει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή και απάντησε γενικόλογα. Έλα όμως που ο κ. Αρδίζογλου επέμενε: «Αυτά που είπες για το γήπεδο της ΑΕΚ είναι καλά, με έπεισες, αλλά γιατί δεν τα βγάζεις και σε ανακοίνωση να τα στείλεις στα σπίτια των οπαδών της;» ρώτησε ξανά.
Τη σκυτάλη την πήρε ένας άλλος ΑΕΚτζής, ο Νίκος Χρηστίδης: «Να ξέρεις, πρόεδρε, εμείς σε στηρίξαμε, αλλά θα είμαστε οι πρώτοι που σου κάνουμε κριτική εάν κάνεις λάθος».
Στο τέλος όμως εκεί που ένιωθε στριμωγμένος από τις ερωτήσεις έρχεται και τον αγκαλιάζει ο Μιχ. Κωνσταντίνου του Παναθηναϊκού, ομάδα που υποστηρίζει ο πρόεδρος και η συζήτηση περιεστράφη στο μέλλον του Παναθηναϊκού. Πήρε όμως και ένα δώρο. Ηταν μία φωτογραφία του Μέσι με ιδιόχειρη αφιέρωση (από αυτές που δίνει επισήμως στους VIP η Μπαρτσελόνα) και ένα κασκόλ της ομάδας που του έκανε δώρο ο επίσης παλαίμαχος Νίκος Μάλλιαρης».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου