Home » » Οριστικό το «διαζύγιο» με Καλογέρη

Οριστικό το «διαζύγιο» με Καλογέρη

Written By AEKTV on Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 | 9:27:00 μ.μ.

Οριστική είναι η αποχώρηση του Αινεία Καλογέρη από την ΑΕΚ, αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας της «Ένωσης» με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό. Τι συνέβη με τον νεαρό άσο. Πρόκειται για τον πιο άτυχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ την τελευταία διετία.

Ο λόγος για τον Αινεία Καλογέρη, ο οποίος μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς και ισάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις αποτελεί παρελθόν για την «Ένωση».

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, παρότι είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία πριν από δύο χρόνια κατά την προετοιμασία για τη σεζόν 2012/13, υπέστη ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Στην επάνοδό του, του έγινε πρόταση να μείνει στην ομάδα που θα έπαιζε στη Football League 2, εκείνος δέχθηκε μετά χαράς, αλλά η ατυχία του χτύπησε ξανά την πόρτα αφού υπέστη νέο τραυματισμό.

Ξανά για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης και την τελευταία περίοδο έδινε το δικό του αγώνα με ειδικές αποθεραπείες και ασκήσεις ενδυνάμωσης, ώστε να επανέλθει δριμύτερος στην αγωνιστική δράση. Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν ήταν στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα, και μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς του ζητήθηκε να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα, όπου θα τον παρακολουθούσαν.

Ο νεαρός, επειδή περίμενε ότι θα έμενε στην «Ένωση», δεν είχε κάνει κάποια επαφή με άλλο σύλλογο και ζήτησε από τον νέο τεχνικό διευθυντή να του βρει εκείνος, αν μπορεί, κάποια ομάδα. Ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν πως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να φύγει ως ελεύθερος.

Τελικά οι δύο πλευρές προχώρησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, αν και απέμεναν άλλα δύο χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό τους. Πλέον ο Καλογέρης ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού είναι ξανά δυνατός και αποφασισμένος να δείξει το ταλέντο που «έκρυψε» ως τώρα η ατυχία του.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου