Home » » «Παπ»-Day!

«Παπ»-Day!

Written By AEKTV on Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 | 4:47:00 μ.μ.

Εντός της ημέρας αναμένεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος να απαντήσει στον Νίκο Λυμπερόπουλο για την πρόταση που έχει δεχθεί από την ΑΕΚ. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του διεθνούς επιθετικού.
Την απάντηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου περιμένει σήμερα η ΑΕΚ στην πρόταση που του είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο 33χρονος επιθετικός αναμένεται να απαντήσει θετικά στην «Ένωση», αφού αυτή τη στιγμή δεν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του από ελληνική ομάδα ή του εξωτερικού.

Πρόθεση του διεθνούς φορ είναι να εξασφαλίσει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του και δεν αποκλείεται να γίνει ένα «παζάρι» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αν ο «Δικέφαλος» φτάσει τις απαιτήσεις του παίκτη, τότε θα τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Στην περίπτωση που ο Παπαδόπουλος απαντήσει αρνητικά, τότε η ΑΕΚ θα στραφεί στην περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι σταντ-μπάι.

Εν τω μεταξύ, εντός της εβδομάδας αναμένεται η «Ένωση» να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Την υπόθεση φέρεται να αναλαμβάνει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μιλώντας απευθείας ο ίδιος με τη διοίκηση της αρκαδικής ΠΑΕ και να προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις του μισού εκατ. ευρώ που έχουν προβάλει σε πρώτη φάση.

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου