Home » » Σε απολογία Παναθηναϊκός, ΑΕΚ

Σε απολογία Παναθηναϊκός, ΑΕΚ

Written By AEKTV on Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 | 9:36:00 μ.μ.

Σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ κλήθηκαν τα ΤΑΑ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για τον επόμενο μήνα.Οι «πράσινοι» καλούνται να απολογηθούν μετά από αίτηση του Γκιγιόμ Σαμικά, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» μετά από αίτηση του Μαρτσέλο Σάκι, ενώ κλήθηκαν και οι δύο αθλητές για να αναπτύξουν τις απόψεις τους.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«To Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν και την από 23/06/2014 αίτηση του πετοσφαιριστή Γκιγιόμ Σαμικά κατά του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, καλεί:

1.Το σωματείο-μέλος της ΕΣΑΠ Παναθηναϊκός ΤΑΑ να παραστεί, προκειμένου να αναπτύξει τις απόψεις του σχετικά με την ανεκτέλεστη-ανεξόφλητη οφειλή του προς τον ως άνω πετοσφαιριστή.

2.Τον αιτούντα πετοσφαιριστή, προκειμένου να αναπτύξει τις απόψεις του εκ τις υπό κρίση αιτήσεώς του.

Οι καλούμενοι καλούνται να παραστούν νόμιμα ενώπιον της προέδρου του ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ την Τρίτη 15/07/2014 και ώρα 14.00 στα γραφεία της ΕΣΑΠ (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά, Μαρούσι, Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης (ΟΑΚΑ)».

«To Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν και την από 18/06/2014 αίτηση του πετοσφαιριστή Μαρσέλο Σάκι κατά του ΤΑΑ ΑΕΚ, καλεί:

1. Το σωματείο-μέλος της ΕΣΑΠ ΑΕΚ ΤΑΑ να παραστεί, προκειμένου να αναπτύξει τις απόψεις του σχετικά με την ανεκτέλεστη-ανεξόφλητη οφειλή του προς τον ως άνω πετοσφαιριστή.

2.Τον αιτούντα πετοσφαιριστή, προκειμένου να αναπτύξει τις απόψεις του εκ τις υπό κρίση αιτήσεώς του.

Οι καλούμενοι καλούνται να παραστούν νόμιμα ενώπιον της προέδρου του ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ την Τετάρτη 02/07/2014 και ώρα 14.00 στα γραφεία της ΕΣΑΠ (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά, Μαρούσι, Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης (ΟΑΚΑ)».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου