Home » » Παίρνουν μπρος οι… μηχανές για το γήπεδο

Παίρνουν μπρος οι… μηχανές για το γήπεδο

Written By AEKTV on Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 | 10:26:00 μ.μ.

Την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν ξανά οι διεργασίες για την ψήφιση του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει και το γήπεδο της ΑΕΚ. Ποιες οι σημαντικές ημερομηνίες στη διαδικασία.
Τα δυσκίνητα γρανάζια της ελληνικής κρατικής μηχανής παίρνουν και πάλι μπρος και μαζί του φέρνουν εξελίξεις για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν και πάλι οι διεργασίες για την ψήφιση του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει και την «Αγια-Σοφιά».

Συγκεκριμένες ημερομηνίες για την ψήφιση δεν έχουν οριστεί, αλλά πιθανότατα η επεξεργασία του νομοσχεδίου θα αρχίσει την επόμενη Τετάρτη. Η διαδικασία αυτή δεν θα κρατήσει πολύ, ενώ εν συνεχεία το νομοσχέδιο θα τεθεί προς ψήφιση στο πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής, πιθανότατα στο διάστημα μεταξύ 26 Ιουνίου με 1η Ιουλίου. Η ψήφιση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μία ως τρεις συνεδριάσεις.

Στο μεταξύ, στην Παραγωγής και Εμπορίου του Θερινού Τμήματος ορίστηκε και πάλι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος, ο οποίος είχε προεδρεύσει και στις τρεις πρώτες συνεδριάσεις δείχνοντας σαφώς υπέρμαχος του γηπέδου. Από τη νέα επιτροπή απουσιάζει το όνομα του βουλευτή Ευάγγελου Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε ζητήσει την απόσυρση του της παραγράφου του νομοσχεδίου για το γήπεδο.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου