Home » » «Εκεί κολλάει του Τζεμπούρ στην ΑΕΚ»

«Εκεί κολλάει του Τζεμπούρ στην ΑΕΚ»

Written By AEKTV on Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 | 3:58:00 μ.μ.

Δημοσίευμα του Νότιγχαμ κάνει λόγο για επαφές του Ράφικ Τζεμπούρ με την ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει πως ο παίκτης δεν δεσμεύεται πια με τον Ολυμπιακό και αναφέρει πού «κολλάει» η επιστροφή του Αλγερινού φορ.Μια διαφορετική διάσταση στο θέμα της πιθανής επιστροφής του Ράφικ Τζεμπούρ στην ΑΕΚ δίνει η «Nottingham Post».

Το αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αλγερινός φορ ναι μεν δεν δεσμεύεται πια από τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα δεν υπολογίζεται από τη Φόρεστ, αλλά για να λύσει το συμβόλαιό του με το σύλλογο της Championship θα πρέπει να αποζημιωθεί.

Η πλευρά της ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και του έχει διαμηνύσει πως εφόσον είναι ελεύθερος και δεν προβάλει υπερβολικές απαιτήσεις, την ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ, ενώ και ο ίδιος ο «τρομοκράτης» φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι Άγγλοι προσθέτοντας και το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά το αγγλικό ρεπορτάζ αναφέρει:

«Η ΑΕΚ έχει εντείνει το ενδιαφέρον της για τον Τζεμπούρ, αλλά η μεταγραφή πιθανώς να εξαρτηθεί από το αν η Νότιγχαμ θα συμφωνήσει να αποζημιώσει τον Αλγερινό. Ο Τζεμπούρ δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του μετά τη μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Φέρεται να έχει ήδη κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με την ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι το 2011. Η Νότιγχαμ φέρεται διατεθειμένη να αφήσει να φύγει σαν ελεύθερος ο παίκτης, που εισέπραττε περίπου 30.000 λίρες την εβδομάδα. Όμως πηγές από την Ελλάδα αναφέρουν πως η μεταγραφή μπορεί να κολλήσει στο αν η Νότιγχαμ θα συμφωνήσει να πληρώσει ένα μέρος του συμβολαίου του Τζεμπούρ.

Η Φόρεστ αρχικά θεωρούσε πως μπορούσε να μην έχει υποχρεώσεις απέναντι στον παίκτη, ο οποίος αρχικά είχε αποκτηθεί με μία περίπλοκη συμφωνία δανεισμού από τον Ολυμπιακό, που θα γινόταν μόνιμη. Όμως τελικά η Νότιγχαμ ανέλαβε το συμβόλαιο και τώρα θα πρέπει να συμφωνήσει με τον παίκτη για τα δύο εναπομείναντα χρόνια του συμβολαίου του, αν θέλουν να αποχωρήσει. Ενδιαφέρον υπάρχει και από τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και ο Τζεμπούρ φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο
».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου