Home » » "Τελειώνει" ο Κατσουράνης από την Εθνική

"Τελειώνει" ο Κατσουράνης από την Εθνική

Written By AEKTV on Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 | 1:08:00 μ.μ.

H αναμέτρηση απέναντι στην Ιαπωνία μπορεί να ήταν και η τελευταία για τον Κώστα Κατσουράνη με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Πώς και γιατί; .
Πήρε την παιδαριώδη -για την εμπειρία του- κόκκινη κάρτα κόντρα στην Ιαπωνία ο Κώστας Κατσουράνης και θα χάσει τον "τελικό" με την Ακτή. Αν, μάλιστα, η Εθνική δεν κερδίσει την παρέα του Ντρογμπά είναι πιθανό το παιχνίδι με τους Ιάπωνες να ήταν και το τελευταίο του άσου του ΠΑΟΚ με τη γαλανόλευκη.
Μπορεί ο αρχηγός της Εθνικής να μην έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για το αν σκοπεύει να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όπως για παράδειγμα έχει κάνει ο Γιώργος Καραγκούνης, αλλά θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει στα 35. Ειδικά σε περίπτωση που αποφασίσει να πάρει μεταγραφή σε ομάδα που δεν κάνει πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο. Αν, για παράδειγμα, ο "Κατσούρ" πάρει την απόφαση να παίξει μπάλα στην ΑΕΚ της Football League είναι μάλλον απίθανο να εξακολουθεί να καλείται στην Εθνική ομάδα.
Είναι και το άλλο, όμως. Ο Φερνάντο Σάντος, που έχει σαν παιδί του τον Κατσουράνη, αποχωρεί και ο Κλαούντιο Ρανιέρι που αναλαμβάνει την Εθνική μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει εκφράσει την επιθυμία στον Γιώργο Σαρρή να φτιάξει μια καινούργια ομάδα, πιο γρήγορη, με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Οπότε ακόμα κι αν ο Κατσουράνης αποφασίσει να συνεχίσει στην Εθνική είναι πολύ πιθανό να "κοπεί" από τον Ιταλό τεχνικό. Αυτά.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου