Home » » Γιατρειά τη Μεγάλη Εβδομάδα

Γιατρειά τη Μεγάλη Εβδομάδα

Written By AEKTV on Τρίτη 15 Απριλίου 2014 | 1:59:00 μ.μ.

Με πολλές απουσίες συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να ελπίζει πως θα είναι άπαντες παρόντες στο ματς της επόμενης εβδομάδας με την Κηφισιά. Επανήλθαν Καραγκιολίδης-Ράμα.
Πάλι καλά που δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση… Γιατί με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τραϊανός Δέλλας, θα δυσκολευόταν να καταρτίσει ενδεκάδα αν το παιχνίδι με τη Κηφισιά ήταν αυτή την Κυριακή αντί την επόμενη.

Στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης οι Άλεξ Ντακόλ (διάταση στο δικέφαλο), Σωκράτης Τσουκαλάς (διάστρεμμα), Ρομπέρτο Κάτσικας και Λάμπρος Θαναηλάκης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ απουσίαζε δικαιολογημένα ο Βασίλης Τσεβάς. Το ευχάριστο είναι πως επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Φώτης Καραγκιολίδης και Ρενάλντο Ράμα.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό και από τη Δευτέρα του Πάσχα θα αρχίσει πιο εντατικά η προετοιμασία για την 26η αγωνιστική. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 10:30.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου