Home » » Θέλει τα… κεκτημένα η ΑΕΚ

Θέλει τα… κεκτημένα η ΑΕΚ

Written By AEKTV on Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 | 8:11:00 μ.μ.

Να κρατήσει τα κεκτημένα, δηλαδή την πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης της Volleyleague θέλει η ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό για τις μάχες των θέσεων 5-8.

Η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει την πέμπτη θέση, στην οποία τερμάτισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όμως ο δρόμος της ξεκινάει απ’ τον Γιώργο Κλαρούδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον Παμβοχαϊκό το Σάββατο (12/4, 20.00) με τον πρώην τεχνικό της να παίζει για πρώτη φορά αντίπαλος τους τρεις μήνες μετά την παραίτησή του.

Όποια ομάδα νικήσει θα παίξει με το νικητή του αγώνα Γ.Σ.Λαμία - ΠΑΟΚ για τις θέσεις 5-6 στις δύο νίκες.

Εκτός μόνο ο Πέτρογλου
Στην προσπάθεια αυτή ο Άκης Φλαούνας θα παρατάξει την ομάδα του με δύο επιστροφές, αφού ο Σέρβος πασαδόρος Ντούσκο Νοβοσέλατς και ο κεντρικός, Σταύρος Κατσανεβάκης μπήκαν στις προπονήσεις, αφήνοντας… μόνο στη λίστα των τραυματιών τον Πέτρο Πέτρογλου.

«Μας ταιριάζουν τα νοκ άουτ»
«Είναι ένας αγώνας νοκ άουτ που μας ταιριάζουν ως ομάδα. όποτε έχουμε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο έχουμε ανταποκριθεί σωστά», δήλωσε για το παιχνίδι ο Άκης Φλάουνας, ενώ σχετικά με την παρουσία του Γιώργου Κλαρούδα στον αντίπαλο πάγκο ανέφερε: «Δεν παίζουμε αντίπαλοι σε κανέναν προπονητή αλλά απέναντι σε ομάδα. Οι παίκτες παίζουν στο γήπεδο και όχι οι προπονητές».

«Να δείξουμε σοβαρότητα»
Από τη μεριά του, ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης μαντέκας επεσήμανε την σοβαρότητα που χρειάζεται αυτό το παιχνίδι προκειμένου να φύγει η ΑΕΚ με τη νίκη, ενώ τόνισε πως το πόσο καλά γνωρίζει την ομάδα ο πρώην προπονητής του.

«Ο αντίπαλός μας από τη στιγμή που γλίτωσε τα πλέι-άουτ και είναι άνετος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστεί χωρίς άγχος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Αν δεν θέλουμε να κάνουμε δύσκολη τη ζωή μας, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα. Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματά μας. Ίσως αυτό μας δένει περισσότερο, μας κάνει μια γροθιά. Με τη δύναμη της έδρας , την υποστήριξη των οπαδών μας και τη θέληση που έχουμε, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η παρουσία του πρώην προπονητή μας στον απέναντι πάγκο δεν αλλάζει κάτι. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον Παμβοχαϊκό όπως όλες τις άλλες ομάδες. Βεβαίως ο Κλαρούδας γνωρίζει τους παίκτες και την ομάδα αλλά μετά από 22 αγώνες στην κανονική περίοδο όλοι ξέρουν όλους και δεν υπάρχει τίποτα κρυφό».

Μόνο ο Ασπιώτης εκτός
Ο Παμβοχαϊκός γλίτωσε τελευταία στιγμή τα πλέι αουτ, εξασφαλίζοντας στην τελευταία αγωνιστική την όγδοη θέση. Στην προσπάθεια της αναρρίχησης στον βαθμολογικό πίνακα ο τεχνικός του συλλόγου της Βόχας δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέρα απ’ τη μόνιμη απουσία του Άκη Ασπιώτη.

«Δεν είμαι αδιάφορος…»
Για τον αυριανό αγώνα δήλωσε: «Θα ήταν ψέματα εάν έλεγα πως είμαι αδιάφορος και δε με νοιάζει αυτός ο αγώνας. Δεν θα είναι εύκολο για μένα ειδικά επειδή θα συναντήσω και πάλι τους παλιούς μου παίκτες. Θα παίξω απέναντι στους παίκτες που επέλεξα για να δημιουργήσουμε τη μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ. Δυστυχώς άλλοι λόγοι με ανάγκασαν να αποχωρήσω. Πίστευα και πιστεύω πως έκανα το σωστό. Και οι παίκτες της ΑΕΚ και ο κόσμος ξέρουν την αλήθεια και αυτό με ικανοποιεί. Το θέμα έχει κλείσει. Είμαι προπονητής του Παμβοχαϊκού ο οποίος την περσινή σαιζόν ήταν φιναλίστ του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε το άγχος και την πίεση των προηγούμενων αγώνων αλλά θέλουμε να έχουμε ένα ακόμα καλύτερο φινάλε. Εάν πάρουμε αυτό το ματς θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την 5η θέση».

Από δύο νίκες
Η ΑΕΚ έχει σημειώσει 2 νίκες επί του Παμβοχαϊκού στην Volleyleague και ο Παμβοχαϊκός 2 νίκες επί της ΑΕΚ στην Α2 ανδρών.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου