Home » » Ρουμελιώτης: «Κάναμε λάθη…»

Ρουμελιώτης: «Κάναμε λάθη…»

Written By AEKTV on Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 | 2:39:00 μ.μ.

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ο Μανώλης Ρουμελιώτης μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τέταρτο τελικό, εκφράζοντας παράλληλα παράπονα για την διαιτησία του ματς.Δεν έκρυψε την απογοήτευση του μετά την απώλεια του τίτλου απ’ τον Ολυμπιακό ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ παραδέχτηκε την ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων», επισημαίνοντας όμως κάποια λάθη της διαιτησίας στην αναμέτρηση.

«Είχαμε κάποια προβλήματα στα προηγούμενα παιχνίδια στο να τελειώνουμε κάποιες μπάλες ειδικά όταν η Γιόσοβιτς ήταν στην πίσω ζώνη και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να ξεκινήσω με την Λαδένη στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι παρόλο που δεν είχε πολλά παιχνίδια στάθηκε καλά. Παλέψαμε αλλά δυστυχώς υπήρχαν και πάλι λάθη που δεν μας άφησαν να πάρουμε κεφάλι στο σκορ. Φυσικά και έχω παράπονα από την ομάδα, αλλά κι από τη διαιτησία η οποία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει: «οφείλουμε πρώτα να κοιτάμε τη δική μας απόδοση πριν μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο, ωστόσο οι διαιτητές σήμερα έκαναν πολλά λάθη. Η νίκη του Ολυμπιακού στη Φιλαδέλφεια του έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ, αλλά από κει και πέρα έδειξε ότι έπαιξε καλύτερα ενώ εμείς κάναμε λάθη και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο στόχο μας».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου