Home » , » ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ LIVE STREAM

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ LIVE STREAM

Written By AEKTV on Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 | 2:58:00 μ.μ.

19:30 ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΕΚ 

Α.Ο.Κηφισιάς - ΑΕΚ (Β΄ ημιτελικός Κυπέλλου, 15/3, 19.15, ΔΤ

LIVE STREAMG ON

Ο Α.Ο.Κηφισιάς και η ΑΕΚ θα μονομαχήσουν στον Β΄ ημιτελικό του φάιναλ-4 του 28ου Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών που θα γίνει στο γυμναστήριο της παραλίας στην Καλαμάτα. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 15 Μαρτίου και θα αρχίσει στις 19.15 με απ΄ευθείας μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση.
Οι δύο ομάδες θα βρεθούν για πρώτη φορά αντίπαλοι στο θεσμό του Κυπέλλου και αμφότερες διεκδικούν τον πρώτο τίτλο Κυπέλλου στην ιστορία τους.
Η ΑΕΚ προκρίνεται για 4η φορά σε φάιναλ-4 Κυπέλλου Ανδρών και αναζητά την δεύτερη πρόκριση της σε τελικό μετά το 1999.
Η ΑΕΚ έχει αγωνιστεί στο φάιναλ-4 του Πύργου το 1998 που έχασε στον ημιτελικό από τον Άρη με 3-2 σετ. Στο φάιναλ-4 της Δράμας το 1999 έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά εκεί έχασε από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ. Στον ημιτελικό η ΑΕΚ είχε νικήσει τον Πανελλήνιο με 3-1 σετ όπου Β΄ προπονητής ήταν ο σημερινός προπονητής της Άκης Φλαούνας. Επίσης αγωνίστηκε και στον ημιτελικό του φάιναλ-4 το 2000 στην Πάτρα όπου ηττήθηκε στον ημιτελικό 3-2 από τον Ηρακλή παρότι η «Ένωση» προηγήθηκε 2-0 σετ και ο «γηραιός» γύρισε τον αγώνα με πρωταγωνιστή τον Θεόκλητο Καρυπίδη.
Η Κηφισιά προκρίνεται για πρώτη φορά σε φάιναλ-4 και κατ΄ επέκταση σε ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας.
Στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες σημείωσαν από μία νίκη στην έδρα της αντίπαλης ομάδας γεγονός που επιβεβαιώνει τον «απρόβλεπτο» χαρακτήρα των δύο ομάδων όταν παίζουν αντίπαλοι. Η ΑΕΚ νίκησε στην Κηφισιά 3-2 στον Α΄ γύρο και η Κηφισιά μόλις το περασμένο Σάββατο νίκησε την ΑΕΚ στην Γλυφάδα με 3-0 σετ.
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την εφετινή σεζόν και στο Λιγκ Καπ. Ο αγώνας ήταν για τον Α΄όμιλο και η ΑΕΚ νίκησε στην Γλυφάδα 3-0 σετ.
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις δύο ομάδες με εξαίρεση την περίπτωση του ακραίου της ΑΕΚ Πέτρου Πέτρογλου ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κηφισιά το περασμένο Σάββατο. Όλη την εβδομάδα έκανε θεραπεία για να είναι έτοιμος στον αυριανό αγώνα.

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου