Home » » H τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ

H τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ

Written By AEKTV on Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 | 5:58:00 μ.μ.

Την τελευταία ευκαιρία της για είσοδο στην τετράδα της Volleyleague θα δώσει η ΑΕΚ, η οποία θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στο ματς με την Κηφισιά το Σάββατο (8/3) στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. «Τελικό» για την είσοδό της στην τετράδα θα δώσει η ΑΕΚ, η οποία θα υποδεχτεί την Κηφισιά στο κλειστό της Γλυφάδας το Σάββατο (8/3 – 17.30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν αποκλειστικά τη νίκη που θα τους κρατήσει σε τροχιά τετράδας, όμως σε περίπτωση ήττας αποχαιρετούν οριστικά τον συγκεκριμένο στόχο.

Μάλιστα, οι δυο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σε μια εβδομάδα για τη μονομαχία στον ημιτελικό τιυ φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Δεν σκεφτόμαστε το Κύπελλο»
Από την ΑΕΚ θα απουσιάσει ο Πέτρος Πέτρογλου που ακολουθεί θεραπεία στο πόδι του ώστε να είναι έτοιμος για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας δήλωσε για τον αγώνα με την Κηφισιά: «Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Το ότι η Κηφισιά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στα εκτός έδρας παιχνίδια κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή μας. Εμείς έχουμε ψυχολογικό πλεονέκτημα γιατί την έχουμε κερδίσει δύο φορές τη φετινή σεζόν. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στην τακτική δίνοντας έμφαση στο πως θα χτυπήσουμε τον αντίπαλο στα αδύνατα σημεία του. Το μυαλό μας είναι σε αυτό το ματς, δεν σκεφτόμαστε καθόλου τον μεταξύ μας ημιτελικό στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Έχουμε πει ότι θα παλέψουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου ώστε, σε περίπτωση που θα μας ευνοήσουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, να προλάβουμε το τρένο της 4αδας. Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια η συμπαράσταση των φιλάθλων μας είναι απαραίτητη...» .

Η Κηφισιά βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα αλλά είναι στην πρώτη θέση επειδή έχει πλεονέκτημα στους μεταξύ τους αγώνες. Διατηρεί μάλιστα το κορυφαίο ποσοστό σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, με επτά νίκες σε εννιά ματς.

«Με νίκη εξασφαλίζουμε 4αδα»
Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Κώστα Αρσενιάδη ο οποίος δήλωσε για τον αγώνα: «Η ΑΕΚ μας έχει νικήσει δύο φορές σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Είναι καλή και δυνατή ομάδα η ΑΕΚ. Μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Έχει ψηλή και έμπειρη ομάδα. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Έχουν απομείνει τέσσερα κρίσιμα ματς. Αν νικήσουμε θα εξασφαλίσουμε την 4αδα. Με τέτοιο πρωτάθλημα δεν εφησυχάζουμε. Μας ενδιαφέρει πολύ η 4η θέση στο σημείο που έχουμε φτάσει. Ξεκινάμε ένα σερί δυνατών παιχνιδιών και μας ενδιαφέρει να παίξουμε σταθερό βόλεϊ ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Θα είναι σημαντική η διαχείριση των μικροτραυματσμών που έχουμε».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου