Home » » Προσέχει… για να έχει ο Δέλλας

Προσέχει… για να έχει ο Δέλλας

Written By AEKTV on Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 | 7:09:00 μ.μ.

Δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση της Πέμπτης ο Μπρούνο Τσιρίλο, ωστόσο αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους και δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Ηλισιακό την Κυριακή.
Επιστρέφει -μετά το ρεπό της- στην αγωνιστική δράση η ΑΕΚ και ο Τραϊανός Δέλλας δεν θέλει να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν ολοκλήρωσε όλο το πρόγραμμα, ωστόσο όμως, η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία.

Η αποχώρησή του έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με τον Ηλισιακό, και την Παρασκευή ο Ιταλός θα γυμναστεί κανονικά.

Από κει και πέρα, στην προσπάθεια της ομάδας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη της, ο τεχνικός της «’Ενωσης» δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νίκο Αργυρίου και Βασίλη Τσεβά, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος, ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να αλλάξει, από και στο εξής, την ώρα της προπόνησης της ομάδας, καθώς θέλει να συμβαδίζει με την ώρα που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League 2, η οποία μετατίθεται ώρα αργότερα.

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου